Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe a 'kapcsolatba'?
Van egy srác,,akit nagyon kedvesek. Szerelmes vagyok belé. Neki én nem vagyok a szerelme,de szeret velem szexelni.
Van egy exbarátnője aki élete szerelme volt 'más mint a többi nő' mert 'sokat nevettünk és nem tudtam kitalálni mire gondol '... Ő az első csaja,am otthagyta a srácot,mert 'neki több kell' . Most újra akár vmit, írt a fiúnak, találkoztak stb.
És ugyan nem volt szex v csók de állandóan beszélgetnek a fiú szerint. Ez rosszul esik. És a srác azt mondta szexeljek vele,maradjak a barátja később is, ne hagyjam el. És nem tudom. Ha összejön a csajjal elvileg velem már nem fog szexelni. Mert ő 'hűséges típus'...
De én szeretem... és azt mondja,szexben én mindent megadni neki amire vágyott,de az a csaj még nem. Most akkor én csak szexre kellek?
Azt mondta nem biztos hogy összejön vele újra. De erre nem lehet építeni h nem biztos. Mit csináljak? Ő azt mondta élvezzük amíg tart...
19L/24F
Nem olyan tökéletes még ez a google fordító. :D
Kb. mintha azzal lett volna fordítva valami idegen szöveg. XD
Ja teljesen érthető :D
3× futottam neki mire kihámoztam a lényeget. Eléggé magyartalan az egész, igaza van az elsőnek. ("Szexben mindent megadni neki"xD)
Hát mit tegyél? Veled jól elszexelget de a másik csajba szerelmes ez elég egyértelmű. Ha magas az önbecsülésed, és helyén van az eszed akkor hagyod az ipsét a faxba, mert ha együtt is maradtok úgy is mindig az exe után fog sóvárogni.
Önbecsülés ide vagy oda, szeretem.
És jobb vele a szex,mint bárkivel.
Arra voltam kíváncsi,hogy utána mi legyen,hogy otthagytam v vele maradtam. Ha vele maradok, hogy kezeljem a helyzetet? Ha otthagyom keressek vki mást,aki mellett elfelejtem? Vagy mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!