Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe a 'kapcsolatba'?
Van egy srác,,akit nagyon kedvesek. Szerelmes vagyok belé. Neki én nem vagyok a szerelme,de szeret velem szexelni.
Van egy exbarátnője aki élete szerelme volt 'más mint a többi nő' mert 'sokat nevettünk és nem tudtam kitalálni mire gondol '... Ő az első csaja,am otthagyta a srácot,mert 'neki több kell' . Most újra akár vmit, írt a fiúnak, találkoztak stb.
És ugyan nem volt szex v csók de állandóan beszélgetnek a fiú szerint. Ez rosszul esik. És a srác azt mondta szexeljek vele,maradjak a barátja később is, ne hagyjam el. És nem tudom. Ha összejön a csajjal elvileg velem már nem fog szexelni. Mert ő 'hűséges típus'...
De én szeretem... és azt mondja,szexben én mindent megadni neki amire vágyott,de az a csaj még nem. Most akkor én csak szexre kellek?
Azt mondta nem biztos hogy összejön vele újra. De erre nem lehet építeni h nem biztos. Mit csináljak? Ő azt mondta élvezzük amíg tart...
19L/24F
"Most akkor én csak szexre kellek?"
Az alapján, amit te leírtál, ez elég egyértelműnek tűnik.
"Ő mondta,hogy a csaja prűd és unalmas vele a szex."
És te biztos vagy benne, hogy igazat mond, nem pedig azt, amit te szeretnél hallani, illetve amit a saját érdeke diktál, ha azt akarja, hogy amíg más nincs a képben, továbbra is ki tudjon dumálni a bugyidból?
Ez szerintem kb. olyan, mint amikor nő férfiak elhitetik a szeretőjükkel, hogy a feleségükkel már annyira elhidegültek egymástól, hogy szex sincs köztük, aztán a nő meg nézeget, amikor egyszer kiderül, hogy a feleség várandós a második vagy harmadik gyerekükkel.
De nyilván neked kell tudnod, hogy az egészséges önbecsüléseddel összefér-e ez a kapcsolat, illetve úgy érzed-e, hogy több az előnyöd származik-e belőle, mint hátrányod, meg hogy majd hogyan fogod tudni kezelni lelkileg, ha egyszer vége lesz, te pedig már már kötődsz hozzá érzelmileg.
"Most akkor én csak szexre kellek?"
Mennyi időbe tartott rájönni? Amilyen unintelligens, mucsai paraszt vagy a ba*on kívül nem sok mindenre vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!