Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy kapcsolatba egy koránál fejlettebb nalam 15 evvel fiatalabb lannyal?
Figyelt kérdés
Én harmincegy vagyok.
Megmondtam neki, hogy nincs jövőnk de azt mondta, h nem érdeklivállalja, most akar kapcsolatot. Azt is tudja, h más nők felé is nézek, de az sem érdekli. Megmondtam, h nem vállalhatjuk fel a kapcsolatot, titokban kell tartanunk, de azt mondta, megoldja, vállalja.
2018. aug. 29. 19:56
11/16 anonim válasza:
Ember, ha nem varrod le, akkor a tökeidet szolgáltasd vissza anyucidba!
12/16 anonim válasza:
Ha ezek után is vállalja akkor ne kéresd magad!
13/16 anonim válasza:
Ha téged nem érdekel küld át nekem.
15/16 anonim válasza:
Én belemennék ha jól néz ki és a "kapcsolatba" is 😁 Legyünk őszinték, ha te nem dugod meg, megfogja más és köztudott, hogy mibden kihagyott p!nát az orrodra húznak a halál után. De most komolyan. Művelgeted amíg jól esik vagy amíg nem találsz egy korban hozzád illő komoly nőt. Nem értem ez hogy lehet kérdés egyáltalán. Bűntető jogilag nem tudom pontosan, de szerintem 16 évessel már lehet, de inkább nézz utána. Ja és a legfontosabb, legyen bizonyítékod, pl elmentett f@s zbúk beszélgetés, hogy előre megbeszéltétek és benne volt, ha esetleg miután dobod kiakarná találni, hogy meg mítúztad.
16/16 anonim válasza:
Igen menj bele ha akarsz
Ha nem akk ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!