Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nőként élni?
A menstruáció fájdalmas és undorító. A női létnek ez a legnegatívabb része (szerintem)
Nődokihoz menni sem egy leányálom.
erdekes kerdes
vannak jo oldalai es vannak rosszak
rosssz..
1. allando elvaras velunk szemben, nezzunk ki jol, nagy mell, vekony derek, lapos has.... ezt nagyon nehez elerni .. NAGYON.
lassabb a metabolizmusa egy nonek, kevesebb kaloriat eget, sokkal konnyebben elhizik ugyanannyi etel elfogyasztasaval
2. hazimunka, takaritas, bevasarlas, gyerekneveles, ... jah es mellette azert sportoljon is hogy "formaban" maradjon .. elvarasok a kobon
3. menstruacio. kellemetlen, gyakran nagyon, bizonyos helyzetekben nehezen kezelheto pl. utazol repulovel, 8 ora az ut, busz, varakozas, repulo stb . .. atazol.. tiszta ver a bugyid.. azon filozol atazott e a nadragod.. viccesnek hangzik de nem az.. tiszta wc pedig egyik buszpalyaudvaron se..
4. szex. egy nonek ezt sokkal nehezebb elvezni mint egy ferfinak .. keves ferfitol hallottam hogy rossz volt ez a szex, forditva annal inkabb.... nagyon sok pasival volt rossz szex tapasztalatom
5. terhesseg, szules .. egy pokol..
6. social tobb betegseget kaphat egy no pl. rak ezer valtozata, mehnyak, pete, mell stb.
, HIV stb.
sokkal nagyobb az eselye
jo oldalak...
1. mivel konnyebben kapunk szexet, ezert lehet ezzel jatszani .. pl randi meghivasok, ingyen vacsi ... stb.
2. sminkkel, magassarkuval tudjuk magunkat szepiteni, jotekonyan csalni a kulcsint illetoen
3. segitokeszebbek az emberek egy csinos novel, mint egy ferfival pl. metron, utazasnal stb.
"Nők, elképzeltétek már milyen érzés, hogy a lábatok közt van valami? Belegondoltatok már milyen? :D"
Persze, elképzeltem, de annyira kíváncsi voltam, hogy meg is néztem tükörrel már réges régen, és mi találtam nagy meglepetésemre a lábaim között?
Egy puncit. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!