Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként milyen érzés egy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen érzés egy jó szex után rágyújtani egy szál cigire? Egy dohányzó nőnek tényleg "kötelező"? Korotokat is írjátok már meg a válaszhoz.

Figyelt kérdés
Milyen márkát szívtok?

2018. máj. 13. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Tel.szám es lakcím nem kell?
2018. máj. 13. 13:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Valakit érdekkel ez a téma köztük engem is.Ha normális választ nem tudsz vagy nem is akarsz írni akkor ne írj inkább semmit.
2018. máj. 13. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Átlátszó voltál, sebaj. Megpróbáltad. Nem jött össze. Rafkósabb kérdést találj ki.

Nem akarlak elkeseríteni, de kiéhezett, ingyenszexre vágyakozó férfiakkal már Dunát lehetne rekeszteni.

Az a baj, hogy ez nem úgy működik, hogy hellósziaszevasz... Vagy ha elhitted, akkor jól átvertek.

A kérdésedre a válasz: nem, nem kötelező. A hölgyektől meg nem illik megkérdezni a korukat.

2018. máj. 13. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
#1 -est #3 -ast nem értem, akárhogy nézem a kérdést, de egyértelmű utalás semmi nincs benne, hogy ő itt akarna ismerkedni.
2018. máj. 13. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nincs meg ez a késztetésem utána, szóval nem is szoktam.

Világoskék Philip Morris

2018. máj. 13. 13:39
 6/10 A kérdező kommentje:
szomszéd lány köszönöm.
2018. máj. 13. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Kék szofit szívunk, nem mindig dohányzunk szex után. :) többnyire akkor, mikor nem engem dugott meg, hanem én őt. Az olyan jó érzés, amihez kell egy cigi és egy feles. :D
2018. máj. 13. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:

8 éve rendszeresen cigizek, de szex után sosem kivánom, inkább összebujásra vágyom.

24/N és Piros Malrboro

2018. máj. 13. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Általában rágyújtok szex után de nem mindig viszont nekem utánna kifejezetten jol esik. 21/N piros vagy kék marlboro
2018. máj. 13. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha dohányos vagy, akkor jó. Amúgy meg fullasztó.
2018. jún. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!