Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nőként az, amikor belétek hatolnak?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dolog FÉRFI szemmel, csak hát ugye ezt sosem fogom megtapasztalni.
Tudom, nagyon nehéz ezt körülírni, de megpróbálná nekem valaki? :)
2019. aug. 15. 16:10
1/8 A kérdező kommentje:
Nyilván a vaginális behatolás érdekel, az análisat magam is megtapasztalhatnám...
2019. aug. 15. 16:11
3/8 anonim válasza:
Tágító feszítő kitöltő betömő érzés.
26N
4/8 anonim válasza:
Igen, egy feszítő érzés, nekem még fáj is, amikor a barátom először belém hatol az aktus során, de mégis nagyon jó.
5/8 anonim válasza:
Mikor nagyon várom, hogy bennem legyen a pasim, szinte forró az egész, bejárat is ,minden. Ahogy besiklik....awwww...komoly van olyan, hogy ahogy rászorítok, már csak párat lök és már el is megyek :)
6/8 anonim válasza:
Biztos mindenki kicsit maskent eli meg, de nekem pl a behatolas kb a legintenzivebb resze a szexnek. Nagyon intim es bennsoseges erzes hogy magamba engedek valakit, teljesen vedtelennek erzem magam, ‘meztelennek’ ha ugy tetszik. Erre az erzesre raerosit az is hogy ugye ilyenkor joval szukebb is a huvely. Mivel en kicsit sub beallitottsagu vagyok, szamomra ez a kiszolgaltatott alarendelt erzes jelenik meg kozben ami brutalisan felizgat. Kicsit allatias erzes is hogy na most magaeva tesz a ferfi, elerte amit akart. Valahogy igy tudnam leirni
8/8 anonim válasza:
Belebizsereg az egész test, elönt a melegség amikor feszül a nedves punciban.
Ha be tolja tövig, a csiklómhoz is hozzár, nagyobb mennyország mint maga az orgazmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!