Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk, baj lenne, ha a barátnőtök biszex lenne, és megnézné a szép lányokat?
Alapjaraton igazat adok neked 10-es nincs rendesen vegig gondolva a dolog mielott valaszolnak.
De ennek ellenere engem nem zavarna. A vivodasnal es az elfojtott dolgoknal szerintem nincsen rosszabb. Vannak es lesznek baratnoi, valoszinuleg csinosak is. Varjuk el tole hogy tavolsag tarto legyen? Legyunk oszintek akarmennyire illedelmesek vagyunk, van olyan hogy megnezunk egy szep lanyt vagy a csajok egy ferfit mert szep. Ennyi. Azt kell inkabb eldonteni hogy azt akarjuk hogy a parunk boldog es kiegyensulyozott legyen vagy azt hogy egyszeruen csak legyen. Ha ezt tovabb gondoljuk akkor meg megnagyobb a kaosz mert csoro a pasikhoz is vonzodik.. na ilyenkor mi van? Az hogy valaki megnez egy szep lanyt vagy fiut, azt lehet kulturaltan is tenni. Az hogy egy beszelgetes kozben utanna fordul az akarmilyen szituban gaz.
Nem engem sem zavarna sőt !
De én kíváncsi lennék hogy ez egyszer is történt már meg valakivel hogy a barátnője biszex volt és meg nézhette a két lányt vagy netán be is szállhatott harmadiknak
Én kétlem bár semmi sem elképzelhetetlen
11-es vagyok, amugy kedves kerdezonek mi a velemenye a dologrol? Erdekelne a masik oldal.
Kedves elottem szolok, az a baj hogy mindenki mas. En peldaul bem tudok rivaliskent tekinteni egy ilyen szituban egy lanyra. Nem tudom hogy van ez mert se bisex se lany nem vagyok. De en naivan ugy gondolom hogy a biosz konyv nem hazudik es a ket nem nem egyenlo tulajdonsagokkal bir. Nem ereznem magam kevesbe ferfinak mert bisex nokent vagyik noi partnerre.
Engem az erzelmi/bizalmi resze zavarna. Nekem ez csak onnantol lenne zavaro ha nem bizna bennem es a hatam mogott tenykedne. En boldog akarok lenni egy boldog partner mellett. Ha 100%-ig megvan a bizalom egymas irant, es az a kello erzelmi intelligebciaja a partneremnek meg kompromisszumba is benne lennek, es nem a harmasra vagy a nezesre gondolok. (Bar nem zarkozom el tole).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!