Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha a barátnőtök melle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök melle nem szép, akkor is megteszitek?

Figyelt kérdés

Pénteken a barátomnál filmeztünk. Csókolóztunk, simogattuk egymást, aztán levette a felsőm és csókolgatni, szopogatni kezdte a meleimet. Tudni kell, hogy nincsenek szép melleim, sőt... Sokat fogytam, így kicsit lógnak, az egyik egy kosármérettel nagyobb mint a másik, nincs alakjuk, striásak és ha ez nem lenne elég még a bimbóudvarom is hatalmas és barnás színű. Azt hittem hogyha meglátja őket, akkor tapintatból már befejezi amit elkezdett, de azóta megint kényeztette őket. Azért teszi mert a barátnője vagyok és szeret és nem akar megbántani?

18L

2016. febr. 24. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
szépnek gondolja, mert szeret
2016. febr. 24. 21:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Te mondjuk otthagynád ha nem lenne a legszebb a farka? Remélem a válasz nem. Tudod, ezek a mellek , péniszek , szőrös kérdések egyáltalán nem fontosak egy szerelmes embernek. Legyen szép, csúnya, nagy, kicsi, deformált stb stb , ha a párod szeret CSAK a tiéd kell neki, mindegy milyen , neki az lesz a világ leggyönyörűbb melle, mert az a te melled. Ennyi :)
2016. febr. 24. 21:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
neki igy tetszel ahogy vagy, és ugy szeret ahogy vagy!
2016. febr. 24. 21:25
 4/20 RRR ***** válasza:
100%

mert szeret

mert feláll tőled a farka

mert imádja a melleidet

ne gondolj már ilyen marhaságokat

2016. febr. 24. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, ha eljutunk egy nővel a meztelenségig, akkor majd ilyeneken fogunk problémázni? Ez csak a nők agyában van így, mert ők szoktak a farokméreteken is problémázni.
2016. febr. 24. 21:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmondás alapján sincs semmi baj a melleiddel... az a legkevesebb, hogy milyen formája van.. vagy éppen halvány vagy sötétebb a bimbó udvarod... kit érdekel? Ugyanolyan finom nyalogatni, és kényeztetni... :)
2016. febr. 24. 21:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Az a tapasztalatom, hogy a fiúk sokkal kevésbé válogatósak ciciügyben, mint mi. Vannak ugyan preferenciáik, de a cici az cici, és a cici az mindig jó. :)
2016. febr. 24. 21:47
 8/20 anonim válasza:
100%
Ha szeretünk valakit akkor elfogadjuk úgy ahogy van.
2016. febr. 24. 21:49
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az olyan cicik a legszebbek, amiknek nagy a bimbóudvara és egy picit lógnak, mert azok olyan jó puhák.

Nem szeretem a nagyon feszes kerek és kicsi bimbókat. (ezért pl. a műcici egyenesen undorító)

Én ha vmit a számba veszek, attól tuti nem undorodok, ellenkezőleg... amit a számba veszek az általában a kedvencek kategóriába tartozik. :)

2016. febr. 24. 21:57
 10/20 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Ha szeret,akkor mindenestül szeret.

Elfogad,mert fontos vagy számára.És ezért teszi,nem azért mert nem akar megbántani.

2016. febr. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!