Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök melle nem szép, akkor is megteszitek?
Pénteken a barátomnál filmeztünk. Csókolóztunk, simogattuk egymást, aztán levette a felsőm és csókolgatni, szopogatni kezdte a meleimet. Tudni kell, hogy nincsenek szép melleim, sőt... Sokat fogytam, így kicsit lógnak, az egyik egy kosármérettel nagyobb mint a másik, nincs alakjuk, striásak és ha ez nem lenne elég még a bimbóudvarom is hatalmas és barnás színű. Azt hittem hogyha meglátja őket, akkor tapintatból már befejezi amit elkezdett, de azóta megint kényeztette őket. Azért teszi mert a barátnője vagyok és szeret és nem akar megbántani?
18L
mert szeret
mert feláll tőled a farka
mert imádja a melleidet
ne gondolj már ilyen marhaságokat
Szerintem az olyan cicik a legszebbek, amiknek nagy a bimbóudvara és egy picit lógnak, mert azok olyan jó puhák.
Nem szeretem a nagyon feszes kerek és kicsi bimbókat. (ezért pl. a műcici egyenesen undorító)
Én ha vmit a számba veszek, attól tuti nem undorodok, ellenkezőleg... amit a számba veszek az általában a kedvencek kategóriába tartozik. :)
Ha szeret,akkor mindenestül szeret.
Elfogad,mert fontos vagy számára.És ezért teszi,nem azért mert nem akar megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!