Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már cigány pasival?
Figyelt kérdés
Milyen volt, hány évesek voltatok?2019. aug. 16. 19:22
71/118 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert én nem ilyen lányokat látok velük hanem csinosakat, dekoratívakat. Múltkor pl: vékony, aranyos arcú, fekete és vörös hajú rocker lány ült a padon egy cigánnyal és ott beszélgettek. A csaj csinosan, fiatalosan volt felöltözve. Fekete feszülős szaggatott farmernaci, zenekaros póló. Mondjuk a lány fiatal volt max 20 éves lehetett. A másik aki egy ukrán lány volt, vékony volt, szép hosszú szőkésbarna haja volt, szintén aranyos arc, orrpiercing és mosolyogva bújt a cigány pasijához, puszilgatta az arcát. A városban is sok magyar lányt látok cigány pasival.
2020. júl. 31. 18:56
72/118 anonim válasza:
71-es: hidd el hogy felénk is van elég (Észak-Kelet-Mo.) de egyáltalán nem tapasztalok ilyeneket. "beszélgetett", és akkor már dugnak is szerinted? Nem vagy te kissé komplexusos, vagy üldözési mániás?
73/118 A kérdező kommentje:
Én is az északi régióban lakom, én pedig nap mint nap látok ilyeneket a városban. Tudom mit beszélek, hidd el. Honnan veszed, hogy komplexusom van, vagy, hogy üldözési mániám van?!
2020. júl. 31. 19:33
74/118 anonim válasza:
73-as: figyelj, eddig nem akartam mondani, de látom hogy troll vagy, hozzá még láthatóan egy komplexusos kis homár is. Kímélj meg a beteg, aberrált világodtól inkább.
75/118 A kérdező kommentje:
Lmao.
2020. júl. 31. 21:05
76/118 anonim válasza:
Sajnos voltam már, undorító. Soha többet.
N
77/118 anonim válasza:
Igen, egy kanadai, felig cigany sraccal, sokszor. 3 evig jartunk. Nem volt kulonlegesebb vele, mint egy nem cigany emberrel. Pl egy "echte" belga sem extrabb.
78/118 anonim válasza:
hát én pasi vagyok. de sok prosti, ki írja, hogy nem fogad romákat, még roma csajok is. pedig ő pénzért dolgozik, és inkább nem kell neki.
80/118 anonim válasza:
Ennyi rasszista embert.. mindenkit lepontoznak aki, azt írja, hogy igen. Közben meg ha ott egy jóképű cigány fiú, mindnek bejön. Írom ezt úgy, hogy nem vagyok cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!