Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már cigány pasival?
20
igen, én se szeretek általánosítani, de mit tegyünk, ha egyszer a többség ilyen? ill. én is csak ilyet ismertem ... nagyon másképp látják ők a világot, szal nem olyan vészes, amit leírt a felső, ez így megy és kész.
Igen, jó volt,szerelmes voltam belé.
16 évesek voltunk, ő vette el a szüzességem.
22/L
#26: Nem csak azért,mert cigány. Hanem mert magadnak is azt hazudod, hogy barát. Hát tudod barátokkal nem fekszünk le.
Rám lehet büszke,mert nem lettem könnyű vérű,aki szexkapcsolatban el és játsza a nőt 21 évesen
#27: Lol. Biztos "könnyűvérű" vagyok azért, mert kétszer lefeküdtünk egy barátommal. :D Azta, világi ribi lettem tőle. :D Nem gáz, hogy azt is írtam, hogy sokat várt rám, mert gátlásos vagyok. :D
"és játsza a nőt 21 évesen" Szintén lol. Valahányszor, ha valaki nőnek szólít, rászólok, hogy "csak lány", de biztos jobban tudod. :D
Azt amúgy én sem értem, hogy miért nem jöttök össze akkor már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!