Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már cigány pasival?
hát sztem nagyon nem. nyilván nem ismerhetem mindet, de azért akiket eddig láttam, úgy nagy átlagban bizony jobban álltak a mérettel, mint a fehérek. a hevességük meg összehasonlíthatatlan. és nyilván csak igényes, tiszta, normális cigányokra gondolok, nem a gettós típusra :)
Nem voltam
Már azért elképzeltem néhánnyal.
Anno jártam egy tanfolyamra. Egy nagyon normális és igényes roma srác is járt oda, volt barátnője sajna, de vele nagyon el tudtam volna képzelni.
Igen, többel is. Cigány vette el nekem 16 évesen. Sokkal határozottabbak mint a magyar fiúk.
Igaz, hogy előjáték kevés van, de kárpótol a méret és a macsó domináns férfias viselkedés.
Volt h szakítottam roma barátommal mert egy kicsit elegem lett belőle és összejöttem egy magyarral. 3 hónapig bírtam, hogy nem tud megdugni rendesen, utána visszamentem az exemhez kb addigra lángoló puncival és szex után szépen bocsánatot kértem tőle a másikat meg offoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!