Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már cigány pasival?
Barát = nem kefélrk vele,akkor se ha elvagyok vele, hülyülök vele meg nincs meg benne a kis plusz
Szexpartner/szexuális játékszer(te)= kefélek vele akkor is ha nincsmeg benne a kis plusz, de el vagyok vele meg hülyülök vele.
Amikor megismertem, akkor is barátságnak indult, majd úgy is folytatódott. Szerintem a szexpartnerek nem szoktak órákon keresztül telefonálni, amikor az egyik fél elutazik egy hónapra, meg nem szoktak minden hülyeséget megbeszélni minden nap. 🤔
De nem érdekel, én nem fogom idegeneknek bizonygatni a barátságunkat, azt hisztek, amit akartok, én meg tudom, amit tudok. :D
#34: A barátságba nem tartozik bele a szex,se a vonzalom. Különben az összes fiú és lány barátoddal le akarnál feküdni,ill.tetszene.
A barátság olyan szép fogalom,te valamit magadnak is hazudsz
35
dehogynem! telejsen egyedi kérdés, kivel éppen hogy alakul, mindenesetre lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!