Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már cigány pasival?
Na jahh!
De ne felejtsük el azt sem...h a romnyik is egy kanállal édesebbek és szenvedélyesebbek mint a mi "ráhknyi" Szerelmeink 💕💞💓
Béke van !
Bocs ha offff
egyáltalán nem minden cigány csúf. akkor inkább az arabokra általánosítanék, ott tényleg több a borzalmasan ronda.
cigány fiúból viszont van nagyon szép is, nem is kevés. és valóban szenvedélyesek, vadabbak, de hát hiába, ez van kódolva bennük ... nekem az elkső cigány srác úgy lenyomta kérdés nélkül, h majd ott maradtam, de esküszöm, nem béntam meg, na persze eleve azért kezdtem vele, mert tetszett. lényeg h értenek a szexhez ...
A cigányok indiából származnak...
Mindenki tudja, hogy a kínaiak után nekik van a legkisebb farkuk.
Nem és nem is szeretnék.
Vannak igényes roma ismerőseim, de nem az eseteim. Még a spanyolos fiúk sem jönnek be. egyszerűen nem vonz a barna bőr.
A sápadt pasik vonzanak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!