Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat eltántorítja, ha egy lányon látszik, hogy szomorú?
Figyelt kérdés
Ha például tetszik nekik egy lány, de mindig szomorúnak látják. Előfordulhat, hogy emiatt nem próbálkoznak a lánynál? Mert mondjuk azt gondolják, hogy milyen unalmas, vagy hogy csak a gond lenne vele. Lehet picit értelmetlen egyesek számára. De én elég sokszor megkaptam az utóbbi két évben, hogy emiatt nem közelednek felém.2019. aug. 15. 21:14
21/24 anonim válasza:
18-as vagyok tudom hogy hülyeségnek tartja mindenki, a mai világba velem van a gond, de ha 0-24 velem foglalkozna és kérné hogy legyek vele az nekem maga lenne a csoda.. beszéltem egy sráccal az meg azért ribizte le a lányt mert az sziveket küldött neki egyfolytába és írt neki.. nem tudja mennyire lennék a helyébe...
22/24 anonim válasza:
Ha egy nő azt akarja, hogy a bú b_ssza őt, akkor nekem ott nincs helyem.
23/24 anonim válasza:
21-es vagyok és pont az ilyen parasztok miatt fos az élet..
(Utolsó)
24/24 anonim válasza:
Dehogy... inkább próbálnék rájönni, hogy mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!