Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat eltántorítja, ha egy lányon látszik, hogy szomorú?
Én is szinte csak az vagyok, de hát pont ezért is keresek olyat aki olyan mint én.. ha olyan macsó fajta barom lennék, szerintem akkor is inkább megvígasztalnám.. Egy hétig gondoltam arra a csóri lányra is aki sírva jött szembe az utcán, szerinted..? :D
Amúgy meg a próbálkozás nálam élőbe nem is játszana, nem tudnék oda menni senkihez meg megszólítani meg minden.. De neten keresztül ha hasonlót látok általáb megvígasztalom az embert aztán megyek tovább.. mert hát ugye barátságnál több szóba se jöhet, ezt kérdés nélkül megkapom, szóval ez van
Minden rendes férfi megpróbal segiteni egy szomorú nőnek.
Egy szomorú férfiba meg belerúgnak.
A nők meg le se köpik.
Ilyen igazságos az élet.
És ekkora kamu a kérdés.
5ös vagyok, ez hülyeség.. Tudom hogy egy ilyen visszahuzodo nem macsó nem helyes fiu senkinek se kell, de ha lenne egy valaki aki olyan mint én csak lányba, mindennél jobban szeretném, az életemnél is jobban! És ha hiszed ha nem vele foglalkoznék egész nap és azon lennék hogy neki jó legyen, ha ő boldog, akkor én is. Gondolom a magad fajta nem hiszi el, de a lúzerek is tudnak tökéletesek lenni egymásnak.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!