Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat eltántorítja, ha egy lányon látszik, hogy szomorú?
Figyelt kérdés
Ha például tetszik nekik egy lány, de mindig szomorúnak látják. Előfordulhat, hogy emiatt nem próbálkoznak a lánynál? Mert mondjuk azt gondolják, hogy milyen unalmas, vagy hogy csak a gond lenne vele. Lehet picit értelmetlen egyesek számára. De én elég sokszor megkaptam az utóbbi két évben, hogy emiatt nem közelednek felém.2019. aug. 15. 21:14
11/24 anonim válasza:
Mindegy, nem értheted te ezt..
12/24 anonim válasza:
Dehogynem értem mivel anno nem kaptam megfelelő szülői mintát így én is lúzer voltam. Csak felnőttem...
13/24 anonim válasza:
Ez nem felnövés kérdése.. akár mennyire lúzer valaki, attól a szeretet fogalma még élhet benne. Tudom hogy a magam fajta lúzer a világon senkinek se kell, de nekem egy kapcsolat (szerető és NEM szex kapcsolat) arról szólna hogy boldogok legyünk. Persze nem ugy hogy megveszek neki mindent meg amire a mostani lányok vágynak, hanem a szeretetet adnám meg neki. És ezt nem lehet kinőni, mindig is olyan lányt akartam aki hasonlit rám, és az nem egy önbizalommal teli kis hercegnő... Szerintem az a szerencsés akinek van egy kis aranyos visszahúzódó barátnője akit megvédhet éa szerethet. Nem egy kis haspólóba faszító ribi nagy mellettek akit mindenki megbámul...
14/24 anonim válasza:
De felnövés kérdése mert az azt jelenti hogy merem vállalni emocionálisan,racionálisan is a felelősséget. Nélkülözhetetlen egy párkapcsolathoz. Amúgy hogy lesz két boldogtalan boldog együtt?
15/24 anonim válasza:
Hát, ha ciki ha nem, egyetlen egy barátnőm volt 18 évesen, és egynél többet nem is akartam de amugy teljeen más okok miatt már nem vagyunk együtt, ő is szarul volt lelki gondokkal, én is. Ha együtt voltunk érdekes mindig boldog volt ha velem volt, azt figyeltem hogy jó kedve van ha nem akkor megöleltem stb.. De gondolom a magad fajtának egy ölelés és egyéb lelkizős dolgok nem jelentenek semmit, csak a macsóskodás meg a dugás és ennyi egy kapcsolat..
16/24 anonim válasza:
Nem vagyok már tini, így jópár kudarc után jócskán túl vagyok a hős felvidító szerepén. Alapvetően egy életszerető, vígkedélyű ember vagyok és könnyen magával ragad a környezetemben másokat is, de csak azokat, akikfogékonyak erre. Szóval nem gond, ha valaki épp nincs toppon, de az első körök után ha nincs biztató jel, inkább ráhagyom
17/24 anonim válasza:
Vékony vagyok és nem építek izmot. Nem voltam iskolába se népszerű, hírhedt különc voltam. De én az akartam lenni. És összesen egy lánnyal voltam. 19 vagyok. Számomra az érzelmek megélése fontos, mosolyogva akarok meghalni :DD
18/24 anonim válasza:
Igen.. Hát nekem megérné hogy én legyek valakinek az amitől boldog tud lenni.. Megérné :) Nem kell nekem semmi féle kis pozitiv kishercegnőcske..
19/24 anonim válasza:
Ha depis, és ha mindig írna, zaklatna, nyúzna h foglalkozzak vele akkor igen. Eltántoritana a csajtól
20/24 anonim válasza:
Egy mosoly mindig csodákra képes - bizony még az ismerkedésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!