Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szomorú vagyok amiatt hogy nekem csak a prostik jutnak. Aki ilyen helyzetben van mint én az hogyan tudta elfogadni?
Nem kellek egy lánynak sem. Csak a fizetős nőktől van esélyem szexet kapni. Még sosem volt barátnőm akivel szeretetből szexelhettem volna:(
Pedig nem vagyok ronda, sokkal előnytelenebb fiúkat látok barátnővel.
Hogy fogadjam el hogy nekem sosem lesz barátnőm, meg gyerekem?
Párommal mi majdnem 4 évig csak barátok voltunk.... legjobb barátok mondhatni. Mindig ott volt a kémia, de egyikünk sem mert lépni, de végül megcsókolt az egyik koncerten amire együtt mentünk, és nem volt ellenemre, viszonoztam, és azóta együtt vagyunk, és hamarosan kisbabánk is lesz.
Mondjuk itt én voltam az, akinek nem ment a pasizás, de a lényeg ugyanaz:
Ne barátnőt keress első körben, hanem egy lányt, akivel összebarátkozol. Ismerd meg, meg ő is téged, és utána abból sokkal könnyebben lesz párkapcsolat, mint egy vadidegennel.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!