Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szomorú vagyok nagyon, mert a...

Szomorú vagyok nagyon, mert a hétvégén egy gyönyörű szigetre utaztam volna, de az időjárási viszonyok miatt nem tudok. Aki volt már hasonló helyzetben, írna valami "vígasztalót"?

Figyelt kérdés

Ez az utolsó hetem az országban és nem tudok elmenni, mert az időjárási viszonyok miatt a helyiek szerint nagyon nem ajánlatos oda utazni. Az összes oda tartó és visszajövő gépet törölték, a szállást is vissza kellett mondanom és eléggé "kivagyok", úgymond. Nyilván fogok keresni más elfoglaltságot, de nagyon szerettem volna oda elmenni.

Aki volt már hasonló helyzetben, megosztaná velem? Tudom, még egy indok, hogy visszajöjjek, de az nem mostanában lesz és nagyon messze van Magyarországhoz képest :S

2018. aug. 23. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Lane hurrikan eleg komolynak mutatkozik, az elet es a testi epseg fontosabb, mint egy szep sziget. Legalabbis szerintem.
2018. aug. 23. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon hasonló szigeten élek, csak nem Hawaii-n, hanem az indiai óceànon. Nàlunk is vannak ciklonok; èn éltem màr itt àt két nagyobbat. Az egyiket mindenóràs terhesen...

Szerintem ne akard megtudni, milyen az, amikor odaér.

Amikor az életedèrt rettegsz a hàzban, mert majd leszakad a tető a fejed felett, és tulajdonképp nem tudsz sehova menni, mert kint meg aztàn abszolúte nem vagy biztonsàgban.

Amikor napokig se àram, se víz, be vagy zàrva egy sötét lakàsba.

Amikor az esővíz bejön az ajtó alatt ès elàrasztja a nappalit. Ha csak az esővíz, ès nem egy sàrlavina, mint nàlunk a legutolsó àprilis végén, amiben 2 fiatal fulladt meg àlmàban az otthonàban...

Amikor azt ràgcsàlod, ami otthon a kamràban van.

Elmentél volna egy szigetre, amit kb bezàrva töltöttél volna amíg ott vagy...

Ugyanis utàna még napokig nem tudsz közlekedni, amíg a kidőlt fàkat meg a leszakadt vezetékeket nem àllítjàk helyre.

Ha legközelebb trópusi utazàst szervezel, èrdeklődd meg, pontosan mikor van ciklon/hurrikànszezon, ès akkorra inkàbb ne.

Van, hogy semmi nincs, de elég kifogni egyet, ès oda a nyaralàs.

2018. aug. 24. 03:01
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, akkor érdemes volt odaköltözni... Minek megy az ember ilyen veszèlyes helyre èlni? Csak hogy elmondhassa hogy a Csendes òceàn egyik szigetèn èl, ès hàtha mindenki dob egy hàtast tőle?!
2018. aug. 24. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ja bocs, az indiai óceánon.. mindegy a lényeg ugyanaz
2018. aug. 24. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as... fogalmad sincs, hogy a 2. valaszolo miert el ott. Lehet, hogy munka miatt, vagy oda ment ferjhez pl de ezer mas oka is lehet! Nem csak azert lehet ilyen helyen elni, hogy mondjuk "felvagjon" vele az ember. Persze megertem hogy ezt gondolod, hisz mindenki magabol indul ki.... 😒
2018. aug. 24. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó :)

Pontosan. Azért élek itt, mert a férjem (akivel nem itt ismerkedtem meg) idevalósi, és miutàn összehàzasodtunk, vissza szeretett volna jönni ide.

Aztàn munkàt is talàltam, nem is rosszat, mivel vilàgéletemben EU alapokkal fogalkoztam, ez a szakèrtelem meg innen hiànyzott, így kapóra jött ez is.

Szóval ezért.

Ès sokszor bennem van, hogy mégis milyen lenne hazamenni, aztàn màskor meg jól érzem magam itt.

Amúgy meg nem veszélyes különösebben, otthon is lehet nagy vihar, vagy földrengés, vagy akàrmi...

Az itteniek hozzàszoktak a ciklonokhoz, azèrt ekkora erősségű nem minden évben van.

Mellesleg a természetnek is szüksége van ràjuk. 2014 óta nem volt túl erős a ciklonszezon (az idei durva volt viszont), amit viszont a gyümölcstermés érzett meg. Idén viszont erősebb szezon utàn tele van viràggal a licsi meg a mangófa a kertben...

2018. aug. 25. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!