Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki felkért hogy sztriptízeljek neki pénzért. Többfajta táncot táncolok(rúdtánc, salsa stb) és egyszer látott a pasi rúdtáncolni. Így ajánlotta fel hogy fizetne érte, ráadásul elég jól. Szerintem egy tánc nem ér ennyit, de hát az ő dolga. Természetesen azt megbeszéltük hogy nem lesz semmi más, csak tánc.

Szerintetek vállaljam el? Vagy mi a véleményetek erről?

2019. aug. 15. 12:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%
Mikor lesz az a tánc? És amúgy hány éves is vagy kedves kérdező leányka?
2019. aug. 15. 18:37
 32/34 A kérdező kommentje:

18:37

Még nem beszéltünk róla hogy elvállalom-e, szóval nem tudom mikor lenne. Szex, meg egyéb ilyesmi nem lenne, mégha többet fizetne is érte, mivel annyira nem jön be a pasi. A tánc nekem teljesen természetes dolog. Mármint nem az hogy pasiknak sztriptízeljek, de ahogy említettem rúdon táncolok(sportszerűen) szóval abban nem lenne semmi nagy dolog. Mikor csak úgy "simán" táncolok, akkor is egy rövidnaciban, illetve topban vagyok. Itt pedig valamilyen szexibb fehérneműben lennék.(ezt is ő ajánlotta) Egyébként 21 vagyok.

2019. aug. 15. 22:27
 33/34 anonim ***** válasza:
50%
Van fejlemény? Bevállaltad? :)
2019. aug. 16. 17:32
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
jó pénzt fizetnék sztriptizért.44/F
2019. aug. 17. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!