Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki felkért hogy sztriptízeljek neki pénzért. Többfajta táncot táncolok(rúdtánc, salsa stb) és egyszer látott a pasi rúdtáncolni. Így ajánlotta fel hogy fizetne érte, ráadásul elég jól. Szerintem egy tánc nem ér ennyit, de hát az ő dolga. Természetesen azt megbeszéltük hogy nem lesz semmi más, csak tánc.

Szerintetek vállaljam el? Vagy mi a véleményetek erről?

2019. aug. 15. 12:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem fogadd el meg akar lehet belőled valami bar parkapcsolat szempontjabol lehet bajos hogy pasiknak tancolsz.
2019. aug. 15. 12:12
 2/34 anonim ***** válasza:
29%
Ne vallald el.Ne legy ribi,legy normalis ertekkel rendelkezo no.Tudom,a penz az penz,de ne tedd!
 3/34 anonim ***** válasza:
72%
Benne van az is, hogy táncolsz, ő meg majd nem fizet. Ő az erősebb mit csinálnál?
 4/34 A kérdező kommentje:

12:12

Előre fizet, meg ismerem annyira a pasit hogy megbízható.

2019. aug. 15. 12:15
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki tudja hogy mi itt bármit mondhatunk,úgyis elvállalod. A pénz fog lebegni a szemed előtt. Hidd el annyit is fog tudni ajánlani ezek után amennyiért más is lesz.
2019. aug. 15. 12:17
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
fizetnék sztriptizért.
2019. aug. 15. 12:19
 7/34 anonim ***** válasza:
72%
Ne hallgass a hülyékre. Bejön a pasi? Ha ismered és nem félsz, hogy bántani fog, nyugodtan elvállalhatod!
2019. aug. 15. 12:44
 8/34 anonim ***** válasza:
36%
Látod? Erről beszéltem. Mindenkinek megvan az ára. Csak kinek mennyi.
2019. aug. 15. 12:46
 9/34 anonim ***** válasza:
71%
Ilyeneket elvállaltok pénzért, aztán meg vagytok lepődve amikor tárgyiasítják a nőket, meg nem tisztelik őket. Csak az a baj hogy ennek a normális nők is isszák a levét.
2019. aug. 15. 12:51
 10/34 anonim ***** válasza:
86%
Tegyük fel,hogy elvállalod és tánc közben előkap még több pénzt és egyből hozzád szegezi a kérdést,hogy ha ennyit adok akkor több belefér? Nyilván nem csak azért akar neked fizetni,hogy táncolj neki, nem a szemei elégülnek ki.
2019. aug. 15. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!