Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaljam a sztriptízt pénzért?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki felkért hogy sztriptízeljek neki pénzért. Többfajta táncot táncolok(rúdtánc, salsa stb) és egyszer látott a pasi rúdtáncolni. Így ajánlotta fel hogy fizetne érte, ráadásul elég jól. Szerintem egy tánc nem ér ennyit, de hát az ő dolga. Természetesen azt megbeszéltük hogy nem lesz semmi más, csak tánc.

Szerintetek vállaljam el? Vagy mi a véleményetek erről?

2019. aug. 15. 12:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%
Valaki csináljon már itt rendet...
2019. aug. 15. 15:47
 22/34 anonim ***** válasza:
26%
Hát ha a nők általánosságban így gondolkodnak mint amit itt olvasni, akkor már nem is lep meg hogy nem tisztelnek minket a férfiak, és az sem hogy állandóan megkapjuk hogy minket csak a pénz érdekel... Köszi csajok, csak így tovább!
2019. aug. 15. 15:51
 23/34 anonim ***** válasza:
68%
Aki ismer engem az tisztel. Az itteni véglények véleménye meg annyit se számít mint egy halk sóhaj a naplementében.
2019. aug. 15. 15:55
 24/34 anonim ***** válasza:
74%
Én meg úgy gondolom, hogy a tisztelet egyik irányba se jár alanyi jogon, mint a családi pótlék. Azt ki kell érdemelni! Ha téged nem tisztelnek, az nagyrészt a te hibád...
2019. aug. 15. 16:04
 25/34 anonim ***** válasza:
10%
A tisztelet minden embernek kijár, nemtől és minden mástól függetlenül.
2019. aug. 15. 16:07
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Majd egy mesevilágban. Ahol mindenki tisztel mindenkit...
2019. aug. 15. 16:15
 27/34 anonim ***** válasza:
10%
Akik szerint nem jár a tisztelet alanyi jogon, azok szerint mivel lehet kiérdemelni? Azzal ha pénzért elvállal ezt-azt? Az tiszteletet szül? Mert akkor nekem inkább nem is kell hogy tiszteljenek, de maradok becsületes.
2019. aug. 15. 16:53
 28/34 anonim ***** válasza:
27%
Micsoda szar demagóg duma ez...
2019. aug. 15. 16:57
 29/34 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy morális, ún. megosztó kérdés amiben sosem lesz egyetértés a két tábor között. A kérdező egyébként már eldöntötte mit fog csinálni.
2019. aug. 15. 17:33
 30/34 anonim ***** válasza:
24%
Igen, nyugodtan vállald el. + pénz mindig jó dolog.
2019. aug. 15. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!