Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvállaljam a sztriptízt pénzért?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki felkért hogy sztriptízeljek neki pénzért. Többfajta táncot táncolok(rúdtánc, salsa stb) és egyszer látott a pasi rúdtáncolni. Így ajánlotta fel hogy fizetne érte, ráadásul elég jól. Szerintem egy tánc nem ér ennyit, de hát az ő dolga. Természetesen azt megbeszéltük hogy nem lesz semmi más, csak tánc.
Szerintetek vállaljam el? Vagy mi a véleményetek erről?
Nem mennék bele másba, mert azért annyira nem jön be.
2019. aug. 15. 14:26
12/34 anonim válasza:
Ennyi sok képmutató hülyét... Egy táncról volt szó emberek, nem orgiáról. Ezért kell lerib.ancozni? Tán valami kereszteshadjárat indult? Jézusom... Ha táncolni akar, hát táncoljon! Nem gyerek már, fel tudja mérni, hogy milyen lehetőségek vannak. És ha tánc közben kap újabb ajánlatot akkor mi van? Mondhat nemet. Bármikor mondhat nemet. Ha meg tetszik neki, mondhat igent is. Ti meg csak irígykedjetek...
2019. aug. 15. 14:30
13/34 anonim válasza:
Én simán vállalnám.
Csak én is attól tartanék amit már írtak, hogy ott találja majd ki, hogy hát több kéne neki.
2019. aug. 15. 14:52
14/34 anonim válasza:
Akkor sincs semmi. Én táncoltam már öt pasi előtt, lakáson. Volt ajánlat. A tízszeresét adták volna előre, ha még maradok. Nem kötelező elfogadni. Szépen kisétálhat ahogy én tettem. Udvariasan el lehet utasítani és mosolyogni közben! Ennyi.
21/L
2019. aug. 15. 14:56
15/34 anonim válasza:
Aki hülye az hülye. A szólás és véleményszabadságnak vannak árnyoldalai is, pl nem csak neked lehet. És nem csak élni kell vele, hanem elviselni is a másét. Én elfogadom ha másnak más véleménye van, és nem zaklatom privátban, mint te.
2019. aug. 15. 15:34
16/34 anonim válasza:
#15 Szerinted az velemenynyilvanitas h mast lehulyezel,mert semmi tartasod nincs?Nem is ismersz.Ja,es nem zaklattalak,hanem kivancsi voltam,miert szolsz masokat igy le.De latom,a temat tereled,hisz te mast is irtal nekem,nagyon szep szavakat. Tehat errol ennyit.
2019. aug. 15. 15:36
17/34 anonim válasza:
Sajnos ma ott tartunk hogy az erkölcsös számít hülyének.
2019. aug. 15. 15:38
18/34 anonim válasza:
Tehat az erkolcs miatt vagyunk egyugyuk.Vicc az egesz,mostantol a ribi/prosti nokre tekintek majd nokent,nem a nornalis ertekrenddel rendelkezokre.
2019. aug. 15. 15:42
19/34 anonim válasza:
Még jó hogy a hippik akarják eldönteni milyen a normális értékrend... pfff
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!