Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ti félnetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti félnetek olyan ferfitől aki 50 eves ès szűz?

Figyelt kérdés

Mondjuk pàrkapcsolat terèn? Mit gondolnàtok?

20N

2019. aug. 14. 21:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
73%
Ja bocs azt lehagytam hogy 29 éves vagyok.
2020. szept. 20. 19:10
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetőleg az a véleményem, hogy komoly gondok lehetnek a természetével. Hogy emiatt nincs társa, vagy az egyedüllét miatt változott meg a személyisége, ki tudja...Viszont olvasva a korábban hozzászóló 51 éves férfi válaszait...ő kifejezetten intelligensnek tűnt, szimpatikus, tehát...nem lehet tudni kinek miért alakultak így a dolgai, meg kell ismerni.
2020. szept. 20. 21:30
 43/58 anonim ***** válasza:
27%
miért kéne 24f
2020. szept. 21. 14:16
 44/58 anonim ***** válasza:
64%
Az a pasi tuti balfasz, mar neharagudj.. en a te helyedbe messzirol kerulnem 21L
2020. dec. 25. 22:07
 45/58 anonim ***** válasza:
32%

Pff, biztos okkal maradt mindig hoppon. Biztos, hogy nagy ívben kerülném. Meg hát, ne is én legyek az első aki egy szerencsétlent megszán,hogy ne maradjon örök szűz.

Harmadik indok.. Ha már arra vetemednék, hogy egy 50-es pasival kezdek biztos, hogy nem egy szűzet választanék. Tapasztaltat,érettet.Ne én tartsak kiselőadást a szexről mikor még a korához képest én is kis pados vagyok..😅

2020. dec. 26. 20:21
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes volt végigolvasni,na akkor most mesélek magamról nektek egy kicsit.

Még 7.-8. osztályos koromban durván sok pattanás jelent meg az arcomon, és ezért mindenki bántott, lányok is."Itt jön már de csúnya,fujj fujj fujj, meg hasonlók. Nemhogy 0 lett az önbizalmam hanem még az emberek közé sem mertem kimenni az utcára, tovább tanulni már el sem kezdtem. Most ott tartok, hogy bátyám kérlelésére elkezdtem dolgozni vele kb2 éve.(Külső hőszigetelés)És igaza is volt javult a helyzetem sokat, csak hát annyit nem keresek, hogy eltudjak költözni itthonról, pedig napi 10 órát nyomom a melót. Egy fiú aki az anyukájával él, 28 éves és szűz, tehát akkor tőlem is félnétek?

2020. dec. 26. 23:22
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon. Önbizalom hiányos pasiktól már a nem létező tököm ki van. Nem csak a nőnek, de még a pasinak is neked kell lenni egy kapcsolatban, mert mindenki jaj de félénk.

Kiábrándító,én nem bírom a nyámnyila, gyáva, szerény, vissza húzódó pasikat.

Nem én akarok megvédeni a világ bajaitól senkit, a nő, az elméletileg gyengébb nem én vagyok. Védjenek engem, a pasi legyen pasi a javából.

Vagy nem tudom. Valami anyáskodó nőcskét biztos össze tud szedni az ilyen gyenge jellem is.

2020. dec. 26. 23:32
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

#47 -es:

Én is szűz vagyok, szerencsére még "csak" 29 éves, de a te érvedbe kivételesen nem tudnék belekötni. Ha tényleg csak amiatt nem lennél valakivel, amiket leírtál, az rendben van.

Az viszont nincs rendben, ha komolyan fél valaki egy idősebb szűztől, meg beleképzeli ki tudja mi van a fejében, mik a hajlamai...Őszintén, aki nem szűz, az szent, az soha nem folyamodhat gyilkossághoz, vagy akármilyen pszichopata hajlamhoz??? Na ez az amit nem tudok lenyelni, de az, amit te írtál, az teljesen érthető. Vagyis nekem úgy jött le, hogy te alapból nem a szüzesség miatt nem lennél valakivel, hanem a többi felsorolt tulajdonsága miatt, ami miatt ide jutott az illető.

Azt egyébként megsúgom, hogy nem éppen mindenki azért lesz szűz, mert anyás, meg félénk, meg önbizalomhiányos, van az a ritka eset is, amikor ez tudatos döntés már egész fiatalon, pl. én személy szerint soha nem akartam elköteleződni (még kapcsolat szintjén sem), egyéjszakásra meg nem találtam senkit (bár igaz nem is kerestem). Próbálkozott néhány lány lefeküdni velem, de kapcsolat reményében (ezt utólag én magam tudtam meg vagy direkt ők mondták), abba meg én nem mentem bele. Mondhatnád most azt, hogy ez csak kifogás, de nem az. Aki személyesen ismert vagy ismer, az pontosan tudja, hogy nagyon is heteró vagyok, meg azt is, hogy miért nem voltam még senkivel, ettől függetlenül nem gondolják rólam ezeket, amiket itt egyesek leírnak. Innen látszik hogy mennyit számít a személyes ismerettség.

2020. dec. 26. 23:42
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem zavar, ha valaki szűz. Több újdonságot lehet neki mutatni mint egy fél világot szétkefélt díszbikának.

Ha normális valaki abszolút nem az a lényeg, hogy le feküdt-e valaki vagy sem. Azt is ki lehet szűrni az első beszélgetés alapján is, hogy ennek testi, lelki vagy mentális oka van-e.

Nálam ahogy írtam is ebben a helyzetben az van első körben kizárva aki ilyen kis anyuci szentje. Tényleg, tudom, hogy nagyon aranyos ember az ilyen, és senkit nem bántana meg, de.. Nem. Nem vagyok senki férfias nője. Nekem az igazi alfa hím típus jött be mindig is. (persze az ágyban hajlamos vagyok fordítani a kockán, de ez már más téma :p).

A mentális okok már aggasztanának, de az sem mindig egy ok arra, hogy valakivel ne legyünk együtt. Aki például csak valamilyen fétis vagy fóbia miatt van távol nőktől, nem akar elutasítást vagy ilyesmi, de ez még messze nem olyan vészes mint egy olyan aki tényleg nőgyűlölő vagy gyilkos hajlamai vannak (bár szerintem ez ritka).

A fizikai okok megint más. Ha nem zavaró, nem fájdalmas senkinek, ez sem kizáró ok. Legalábbis nekem.

Ha valaki normális és képest minimum nyitni a másik felé mindig van esélye.

Persze ameddig nem késsel-villával teszi. 😅

2020. dec. 26. 23:51
 50/58 anonim ***** válasza:
19%
Ez teljesen érthető, ha neked az alfahím kell. Végül is, senki sem választja meg születéskor, hogy milyen személyiség lesz az ideálja. Bár mindenki nő így gondolkodna mint te. Megértelek, hisz ha én nőből lennék, nekem se kellene egy anyuci szoknyáját szorongató csávó.
2020. dec. 26. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!