Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem voltam nővel és nagyon félek, hogy ha elmegyek prostihoz annyira izgulni fogok, hogy nem áll fel majd. Mit tegyek?
30 éves szűz pasi vagyok, még egy csók sem volt soha. Mindig is féltem a lányoktól, sosem tudtam beszélni velük. Mégis hogy tudnék ellazulni a prostinal? Magamat ismerve biztosan nem áll fel majd és az nagyon kínos lenne.
Már a telefonba is nagyon izgultam. Valami ötlet?
Szerintem mindennek az őszinteség a kulcsa. Nyíltan mondd el a prostinak hogy ez a helyzet, és hogy van egy ilyen félelmed. Ha tudja akkor kevésbé kínos. Biztos megértő lesz és lelazít. Beszélgethettek is, nem kell rágörcsölni. Aztán ha összejön összejön, ha nem, akkor végigbeszélitek az időt, és később nekifutsz újra. Akkor legalább már nem lesz számodra idegen, ha ugyanahhoz a lányhoz mész. Még oldottabb leszel.
Ne felejtsd el hogy neki nincsenek feléd elvárásai. Te fizetsz a szolgáltatásáért, elvárásaid csak neked lehetnek.
Ő nem fogja elvárni hogy teljesíts, neki az sem gond ha csak beszélgettek, ő ugyanúgy megkapja a pénzt az idejéért.
Illetve gondolj arra hogy ő már mindent látott. Semmiért nem fog hülyének nézni.
Kérd meg hogy először masszírozzan. Időt nyersz megnyugodni és feloldodni, ellazulsz és talán felizgulsz a testi kontaktustól.
Egy kis szerencse is kell hogy olyant fogj ki, akinek a személyisége úgy hat rád hogy nem érzed magad feszélyezve.
Elmondhatod hogy gátlásos vagy és kicsit nehezebben oldodsz, ettől is megkönnyebbülsz kicsit. Ha flegmán reagál rosszul fog hatni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!