Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti félnetek olyan ferfitől aki 50 eves ès szűz?
Figyelt kérdés
Mondjuk pàrkapcsolat terèn? Mit gondolnàtok?
20N
2019. aug. 14. 21:04
31/58 anonim válasza:
Szerintem az 50 éves szűz jobban fél minden nőtől ha ennyi éven át kibirta szex nélkül
32/58 anonim válasza:
Álmaim férfija lenne, ha én speciel 45-52 éves lennék....
33/58 anonim válasza:
Most mar latom, hogy vannak emberek, akik egyszeruen passziv szereploi az eletuknek bizonyos teren, es ha a veletlenek maskepp alakulnak, tortenetesen ugyanez a ferfi 16 eves koraban is elveszthette volna. Aztan ahogy teltek az evek, ez mar remenytelen sorsnak tunt.
35/58 anonim válasza:
Szerintem ez egy érdekes dolog. Egyben jó kérdés :)
Van is ilyen film: A 40 éves szűz.
Szerintem ha valaki 50 évesen szűz, az nem annyira egészséges.
Biztos van valami baj, de pont ezért izgalmas az élet, hiszen bármikor összefuthatunk a leendő párunkkal :)
Akiben él a remény, és nem fél változtatni, az nem marad szűz.
És a kor, mint oly sok esetben most sem számít.
36/58 anonim válasza:
50 évessel alapvetően sem szeretnék kezdeni, jó lenne, ha a leendő gyerekeim nem 10 évesen veszítenék el az apjukat. Amúgy max. akkor félnék, ha ezzel indítaná a beszélgetést.
22/L
37/58 anonim válasza:
nem félnék...és lefeküdnék vele
38/58 anonim válasza:
Én 60 éves szűzet is ismerek. És vágyik a szexre fizetős társkeresőn is ott van. Nagyon félek hogy ilyen leszek. Nekem se megy a csajozás.
39/58 anonim válasza:
Komolyan egyesek lenéznek embereket azért, mert szüzek és mindenfélének elhordják őket? Én is szűz vagyok és ettől nem vagyok őrült, nem kell tőlem félni. Egyszerűen annyira nem vonzódok a nőkhöz, hogy oda is menjel hozzájuk. (nem vagyok meleg) A mai társadalommal van a baj, egyetértek az egyik hozzászólóval. A társadalom beteg és szexközpontú és abban mérik, hogy ki mennyit ér, hogy hány nőt dugott meg. Holott semmit nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!