Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ti félnetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti félnetek olyan ferfitől aki 50 eves ès szűz?

Figyelt kérdés

Mondjuk pàrkapcsolat terèn? Mit gondolnàtok?

20N

2019. aug. 14. 21:04
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
95%
Nem különösebben érdekelne, hogy szűz ameddig engem békén hagy
2019. aug. 16. 09:35
 12/58 anonim ***** válasza:
75%
Igen , ha valaki 50 évesen még szűz ott valmi nagyon komoly gonnd lehet
2019. aug. 16. 09:39
 13/58 KJUsul ***** válasza:
37%

Valamelyik idióta azt írta, hogy aki 50 évesen szűz az gyűlöli a nőket....

51 vagyok és nem gyűlölöm a nőket, ellenkezőleg nagyon tisztelem és szeretem. De sajnos a mai a világban ettől függetlenül nem mindenki alkalmas családanyának. A kalandokhoz meg már öreg vagyok.

Egszóval válogatós vagyok de nagyon. Ez nem gyűlöletet jelent se lenézést, csak egyszerűen ismerem a világot. Ugyanakkor az adottságaim miatt meg nem vagyok vonzó cél a nők többsége számára, ezzel tisztában vagyok. Úgyhogy nem könnyű, de úgy érzem most már kár lenne lejjebb adnom az igényeimet.

2019. aug. 17. 11:56
 14/58 anonim ***** válasza:
71%
En befizetnem egy minősegi sunázasra isten bizony.24F
2019. aug. 25. 21:24
 15/58 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Komoly gondok lehetnek nála valamilyen téren.
2019. aug. 25. 21:37
 16/58 anonim ***** válasza:
58%
Van ennél lejjebb egy nőnek hogy egy ilyen szerencsétlennel egyáltalán szóba áll?!
2019. szept. 5. 11:00
 17/58 anonim ***** válasza:
77%
Mitől kell félni? Attól még nem lesz serial killer. Jobbik esetben...
2019. szept. 6. 00:01
 18/58 anonim ***** válasza:
71%
Én még magamtól is félek, pedig "csak" 39 éve vagyok szűz...
2019. szept. 17. 21:54
 19/58 anonim válasza:
81%
32 vagyok és nős. Miért lenne gáz az, ha valaki 50 évesen még nem feküdt le senkivel? Tudod mi a gáz, hogy ennek alapján elítélsz embereket, rokkantan, nyomoréknak, hülyének mondod őket. És csodálkozol hogy egy férfinak nincs étvágya hozzád. Hát csajszi én is messziről kerülnének, ha nem volnék nős.
2019. szept. 26. 23:24
 20/58 anonim ***** válasza:
81%
Van egy ilyen kollégám aki valahol 50-hez közel lehet, és a tesója szerint még randija sem volt, mert folyton elutasították. Ez miatt eléggé magának való meg tudálékos alak, kimondottan egy idegbeteg akivel ha beszélsz addig nincs is gond amíg nem mondasz ellent neki, mert onnantól , egyik pillanatról a másikra kifordul magából, és még akkor sem ismeri be, hogy tévedett mikor nyilvánvalóan nem neki volt igaza. Meg is kapta a háta mögött, hogy azért ilyen bolond , mert nyomja a g..i az agyát. Az ember társas lény, ha valaki otthon van, egyedül akkor befordul, és bekattan. Kialakulnak rigolyái és nem fog senkihez sem alkalmazkodni, vagy eltűrni a te dolgaidat. Ő még a saját tesójával sem toleráns.
2019. szept. 27. 01:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!