Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti félnetek olyan ferfitől aki 50 eves ès szűz?
Mondjuk pàrkapcsolat terèn? Mit gondolnàtok?
20N
"Élj a mának", "nem élsz örökké", "tombold ki magad amíg fiatal vagy" és a többi.
Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy ez a mai társadalom BETEG? És nem azok, akik csak az élvezeteket keresik?
Senki nem állítja, hogy cölibátusban kell élni minden férfinak és hogy minden nő legyen apáca. Csak arról, hogy mindennek így a szexnek és az élvezetnek is megvan a maga ideje, helye és módja.
És ha valaki úgy érzi, hogy neki még nem jött el vagy hogy soha nem is fog, akkor se kell mindnen hülyének meg betegnek elmondani. Nem ezen múlik, ki lesz egészséges lelkileg és ki nem. Az agresszivitás nem a szüzesség eredménye. Ez úgy baromság ahogy van. Aki agresszív, az agresszív akkor is ha minden nap másik nőt fektet le és akkor is ha szűz.
Amiket itt olvastam az csak megerősített abban, hogy jól tettem, hogy semmi se kapkodtam el, még akkor is ha a végén sajnálatos módon szűzen halok meg. Remélem nem így lesz, de nem fogok csak azért összefeküdni valakivel, hogy ne legyek szűz, meg hogy pár degenerált ne rajtam köszörülje a nyelvét.
Számtalan olyan ember van, aki nem él /élt szexuális életet. Egyesek egész életüket képesek így leélni. Egyik kategória a félős, szende szűz, a másik az aszexuális. Míg előbbinek lenne igénye, addig utóbbinak nincs rá még igénye sem. De ott vannak az autista, ill. autisztikus jellegű emberek, aki nem képesek másokkal kapcsolatot teremteni. Ez sokszor párosul az aszexualitással.
A probléma akkor van, ha nem aszexuális az illető, nem is autista, hanem béna a kapcsolatteremtésre, kommunikációra. Ott sok esetben pszichés problémák vannak.
Egy felnőtt szűz, minél idősebb, annál nehezebben jut el az első alkalomhoz. Hiszen ez amolyan 21-es csapdája, minél idősebb, annál nehezebben ismerkedik, annál bonyolultabb megnyílnia más előtt. Tehát az idő halad, amivel csökkenek az esélyei. :-(
Egy egészséges ember biológiailag a legmegfelelőbb társat keresi magának, hogy családot alapítson. Ezek a felnőtt szüzek pedig évről évre távolodnak a lehetőségtől.
Ha az anyjával él az gyanús? Meg szellemi beteg?
Érdeeks. Én valahogy nem úgy vettem észre, hogy a nagyszüleim, akik úgy nőttek fel, hogy 3-4 nemzedék is együttélt, bármilyen szempontból beteg lett volna.
Sőt! Se szellemileg, se lelkileg olyan erős és egészséges embereket, mint a nagyszüleim azóta se láttam.
Azok a rokonaim, akik már 17-18 évesen elköltöztek otthonról a legtöbbjük egy önző, élvhajhász, beteg idióta lett. A gyerekeik szeretet és figyelemhiányban nőttek fel, még azok is, akik amúgy tele voltak pénzzel. Nem mondom, hogy mind ilyen, de a döntő többségük. Nekem meg ez a tapasztalatom.
Persze sajnos az utóbbi 20-25 évben egyre több beteg f-sz alapított családot, akinek a gyerekei menekültek otthonról - teljes joggal. De közülük meg aztán pláne kevesen voltak képesek normálisabbak lenni, mint a szüleik...
Eleve 20 évesen nem akarnék 50 évessel kezdeni. :D
Kicsit furcsállnám azért.
Igen félnèk nagyon, ez aberrált dolog. Valami sorozatgyilkos lehet.
48 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!