Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek valaha valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek valaha valamilyen rokonotokkal?

Figyelt kérdés
Es ha igen, hogy volt?

2019. aug. 13. 18:22
 81/108 anonim ***** válasza:
88%
sztem ez leggyakrabban unokatesók közt történik meg, még inkább, ha másod, harmad.
2021. ápr. 3. 07:55
 82/108 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik barátnőm az édestestvérével szexelt éveken át, 15 éves korától kezdve. Szerintem még mindig megtörténik köztük néha-néha.

Nagyon durva, mert a barátnőm elég intelligens, vezető pozícióban. Ezt akkoriban úgy tudtam meg, hogy elkaptam őket a tesójával, csókolóztak, majd később bevallott mindent.

Nem tudom erre valaki hogy képes, nekem is van egy bátyám, de én a mai napig az ő picike kishúga vagyok.

De nem ítélek el senkit, mivel tudom, hogy a barátnőm is egy jó ember, bár tényleg nem normális, és nem örülnék, ha olyan párom lenne, aki bármikor is tett bármit egy rokonnal.

2021. máj. 16. 00:19
 83/108 anonim ***** válasza:
80%

Fiú unokatestvér, együtt nyaraltunk.

Csókolozás, tapi volt, több nem mert fiatalok voltunk nagyon.

Mai napig jó srácnak tartom, de már teljesen más szemmel.

2021. máj. 25. 18:49
 84/108 anonim ***** válasza:
36%
Én egyszer apám unokaöccsének régi szobatársával.
2021. jún. 12. 19:44
 85/108 anonim ***** válasza:
31%

Ismertem egy srácot,aki a hugának csinált gyereket.

Én azonos nemű unokatesommal "játszottam".

2021. jún. 12. 23:25
 86/108 anonim ***** válasza:
83%

Én csak azt nem értem hogy amikor van egy ilyen kérdés akkor a prűdök, megbotránkozòk, elv huszárok miért érzik hogy mindenképpen ide kell kommentelni és be kell bizonyítania hogy tőlük ez mennyire távol áll??!!

A kérdés úgy hangzott hogy "van itt olyan aki soha nem szexelne rokonnal de mégcsak nem is gondolna rá"? 🤔

2021. júl. 15. 23:23
 87/108 anonim ***** válasza:
27%

Azért erős amiatt prűdnek nevezni valakit, amiért undorodik a gondolattól hogy a rokonával dugjon 😂

Ezek szerint mindenki prűd aki nem aberrált? Az összes mentálisan egészséges ember prűd?

2021. júl. 16. 00:00
 88/108 anonim válasza:
79%
Egy buliba leszopott 3.unokahugom pár éve akkor én kb 18 ő meg 17 éves lehetett. Nem volt betervezve csak így alakult
2021. júl. 16. 00:25
 89/108 anonim ***** válasza:
15%

89-es!

Te is az okoskodó barrok közé tartozol. Tükörbe néztél?

2021. júl. 16. 03:42
 90/108 anonim ***** válasza:
14%
89-es, adom! 💪
2021. júl. 16. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!