Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek valaha valamilyen rokonotokkal?
Az egyik barátnőm az édestestvérével szexelt éveken át, 15 éves korától kezdve. Szerintem még mindig megtörténik köztük néha-néha.
Nagyon durva, mert a barátnőm elég intelligens, vezető pozícióban. Ezt akkoriban úgy tudtam meg, hogy elkaptam őket a tesójával, csókolóztak, majd később bevallott mindent.
Nem tudom erre valaki hogy képes, nekem is van egy bátyám, de én a mai napig az ő picike kishúga vagyok.
De nem ítélek el senkit, mivel tudom, hogy a barátnőm is egy jó ember, bár tényleg nem normális, és nem örülnék, ha olyan párom lenne, aki bármikor is tett bármit egy rokonnal.
Fiú unokatestvér, együtt nyaraltunk.
Csókolozás, tapi volt, több nem mert fiatalok voltunk nagyon.
Mai napig jó srácnak tartom, de már teljesen más szemmel.
Ismertem egy srácot,aki a hugának csinált gyereket.
Én azonos nemű unokatesommal "játszottam".
Én csak azt nem értem hogy amikor van egy ilyen kérdés akkor a prűdök, megbotránkozòk, elv huszárok miért érzik hogy mindenképpen ide kell kommentelni és be kell bizonyítania hogy tőlük ez mennyire távol áll??!!
A kérdés úgy hangzott hogy "van itt olyan aki soha nem szexelne rokonnal de mégcsak nem is gondolna rá"? 🤔
Azért erős amiatt prűdnek nevezni valakit, amiért undorodik a gondolattól hogy a rokonával dugjon 😂
Ezek szerint mindenki prűd aki nem aberrált? Az összes mentálisan egészséges ember prűd?
89-es!
Te is az okoskodó barrok közé tartozol. Tükörbe néztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!