Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek valaha valamilyen rokonotokkal?
menj ki nudista strandra, campinge, aztán meglátod, van-e ilyen :) nem egy fiatal, amolyan éppen kamaszodó srácot láttam már álló dákóval, és nagyrészt nem is annyira zavarttatták magukat. szal hát igen, azért ebben a korban erősek az öszötnök, és a fene tudja, mire képes ...
Unokatesóm nagyon akarta egyszer pár éve, de én nemet mondtam neki. Kicsit megbántam, mert baromi szép csaj.
Ő 17 éves volt, én meg 20.
úgy látom, legtöbbeknek unokatesós élménye volt vagy majdnem volt.
nekem is vele volt dolgom, és csak félunokatesó volt, én voltam 16 ő meg 17, és egyszer mikor kettesben voltunk, úgy lenyomta, h csak lestem, de igazából nem volt rossz. volt vmi nagyon speckó feelingje az egésznek. amúgy nagy csajozógép volt, csak úgy látszik, ott elkapta a görcs éppen, én meg nem ellenkeztem, és eskü nem volt rossz :)
(term. mindketten fiúk vagyunk)
#47 Csak akkor, ha a feleséged a testvéred.
.
.
.
Mert akkor a húga is a testvéred ;)
Kit akarsz te megdugni hogy ennyire érdekel és ki is emeled a kérdést???
Csak nem a mutert vagy a hugod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!