Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legizgatobb ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legizgatobb ami valaha tortent veled?

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szex idősebb nőkkel
2019. júl. 11. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megfogták a fenekem még általánosban.
2019. júl. 11. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor két nyolcadikos lány az üres folyosón odahívott ötödikes lehettem és pusziltatták magukat velem.A pervez tornatanárom meg biztatott hogy menjek oda hozzájuk vele üzentek,hogy puszit kérnek.
2019. júl. 11. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
# 3 De aranyos. 🤗
2019. júl. 11. 23:00
 5/8 anonim válasza:
amikor elvették a nyugdíjamat
2019. júl. 11. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
elhagytam a bankkártyám a teszkóba. Olyan izgalomba kerültem, hogy kb. 200al tekert a szívem.
2019. júl. 11. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ikerlányokkal sexeltem egyszer...régen...de jó is volt
2019. júl. 11. 23:37
 8/8 Deflohelp ***** válasza:
100%

Közvetlen a rendszerváltás előtt Bukarestben az Otopeni reptéren másfél órán át várni, hogy jön-e értem az ígért fogadó kolléga, mert sem pénzem, sem repjegyem nem volt a visszaútra ...

Érdekesség, leszállás után csak úgy engedték be az utasokat a reptér épületébe, hogy mindenüket sokkal alaposabban átvizsgálták, mint manapság becsekkoláskor.

(Tudom, nem igazán heteroszexuális téma.)

2019. júl. 12. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!