Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engem fog szeretni valaha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem fog szeretni valaha egy lány?

Figyelt kérdés

21 vagyok de még sosem voltam szerelmes, az a néhány lány akivel szexeltem őket nem szerettem.

Hiába szertnék szeretni egy lányt nem találok. Pedig én nem csak szexelni akarok velük.

Engem még megtalálhat a szerelem?

21 vagyok.

2019. jún. 24. 12:20
 1/6 Halmai Annamária ***** válasza:

Biztos fog, más kérdés hogy te is fogod-e őt.

Egyébként sajnálnunk kéne, vagy miért írtad?

2019. jún. 24. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne szerethetne? Azzal pedig neked kell tisztában lenned, hogy milyen tulajdonságok miatt tudnál bele szeretni egy lányba. Hiszen mások az elvárásaink.
2019. jún. 24. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. jún. 24. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem önsajnálatból, hanem azért mert rossz hogy nem tudok barátnőt találni. Eddig sosem szeretett egy lány sem.
2019. jún. 24. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, ne is várd, én már feladtam, hogy lesz valaha is kapcsolatom, szépen lassan gyűjtöm az elhatározást, és az önerőt, hogy véget vessek ennek az egész szarságnak, hogy ne szenvedjek többet, neked is ugyanezt javaslom
2019. jún. 24. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, majd találsz majd magadnak olyan lányt aki illik hozzád. Lehet hogy nem most, de ne add fel és ne is erőltesd, annál rosszabb a dolog :) Fiatal vagy még, nem kell aggódni.

L

2019. jún. 24. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!