Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek valaha valamilyen rokonotokkal?
És hogy volt jobb?
Illetve: leszopott amikor fiú voltál és kinyalt mikor lány?
Igen volt ilyen.Jó régen. Nem felmenő nyilván, de rokon.
És van most is olyan akivel simán megtenném.
És örülök neki, hogy ilyen vonzó, hívogató, csábító, csalogató, kecsegtető, igéző, attraktív, buja, babonázó, magával ragadó, ámulatba ejtő, csábos rokonaim vannak.
Miért kell mindig kiemelni a kérdést?
Hetes válaszadó, ha olvasod
"Egyszer anyuval, részletekre nem igazán emlékszem, mert még csak sperma voltam."
Te, mint férfi nem a spermából lettél. Nem te termékenyítetted meg anyádat magaddal hanem az apád spermája. Te nem sperma voltál hanem embrió. A sperma csak egy örökítőanyag, az egész fele, nem egy mini ember amiből csak férfi lehet és az nő nagyobbra. Régen ezt hitték, de nem tudtam hogy vannak még emberek akik ezt komolyan így tudják mai napig. A petesejt nem a magzatburok ami felneveli a spermát. A petesejt és a sperma örökítőanyaga olvad össze ami elkezd osztódni és ebből később embrió lesz. Csak akinek nem tiszta.
Ugye ezt tudtad? Mert a válaszodból nem ez jön le.
Biztos van olyan család akit rá nevelnek erre, pl szülsz egy gyereket és baba kors óta úgy közeledsz felé akkor simán lehet h 10 12 évesen már az apa megdu.gja. Vagy előbb kitudja, kibas.zott beteg világot élünk és amit írtam bárki megteheti a gyerekével ha fiú ha lány. Sajnos már halottam ilyenről.
Meg ha amit feljebb írtatok unokateso stb sokkal normálisabb én legalább is azt elfogadom de amit itt írtam azt nagyon nem elront egy gyereket egy életre.
Engem pl mamám izgatott csak sose mertem felé úgy közeledni.
Meg unokatesom.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!