Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen helyzetben mentek el nagyon hamar egy nővel?

Figyelt kérdés

Voltam egy pasival aki nagyon de nagyon tetszik már régóta és végre ide jutottunk. Fura dolog történt, csak hozzáért a puncimhoz a micsodájával viszont nem hatolt be hanem abbahagyta az egészet. Utána amikor leszoptam mert azt hittem azzal segítek, csak kényeztetni szerettem volna akkor 1-2 perc alatt elment. Az egyik barátom (akivel minden ilyet megbeszélünk) azt mondta azért mert nagyon izgult, nagyon tetszettem neki és nem merte berakni mert azonnal elélvezett volna ha egy szopásnál is ilyen hamar elsült.

Utána egyébként nem nagyon akart velem kommunikálni majd ott is hagyott és azóta nem beszéltünk.

Engem nagyon nyomaszt a dolog, remélem nem csináltam semmit rosszul mert nagyon tetszik a pasi de nem értem miért nem szeretkezett velem végül rendesen. Várnom kellett volna és nem leszopni azonnal vagy mit rontottam el? :/

2019. aug. 13. 12:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki tanácsát! :) Közben beszéltünk és mondta, hogy nagyon sajnálja de szörnyen zavarban volt és nem az én hibám volt ami történt hanem ő reagált rosszul. Ha esetleg bárki a jövőben hasonlóan kellemetlen helyzetbe kerülne akkor a válaszok nagyon hasznosak lehetnek. :)
2019. aug. 20. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!