Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti ilyen helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ilyen helyzetben elvárnátok az orális szexet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kavarni egy férfival..(ő 29 én pedig 18 vagyok).. csak szexkapcsolat lesz úgy néz ki..hétvégén találkozunk és ő ecsetelte,hogy miket csinál majd velem és közé sorolta az orális kényeztetést is.. nem mondom,hogy én nem szeretem,de eddig csak egy fiúnak csináltam ilyet(aki az első barátom/szerelmem volt) és neki is csak párszor.. eleinte nem élveztem,aztán igen :) De érzelmek nélkül nem csináltam még ilyet. Első alkalomkor elvárnátok a nőtől,hogy viszonozza?(nyilván így lenne korrekt),de ha én még az elején nem szeretném,akkor gáz lenne? Később nem mondom,hogy nem,de még erre nem vagyok felkészülve.
2016. máj. 30. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát ja, azért jó lenne, ha a csaj viszonozná, na de ha nem akarja, akkor nem fogom lenyomni a torkán.
2016. máj. 30. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:

Semmi olyat me csinalj, amit nem szeretnel. Kesobb sem!

Persze azert ha mar szex, semmikepp ne hagyd a zacskos tejet felbontatlanul :)

2016. máj. 30. 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha az első alkalommal nem is, de idővel mindenképpen!
2016. máj. 30. 21:44
 4/16 anonim ***** válasza:
elvárnánk igen,ha nem szeretnéd az gáz,és ne akarj igy ilyen kapcsolatot.
2016. máj. 30. 21:48
 5/16 RRR ***** válasza:
100%

nem

majd ,ha te is akarod,,,különben nem jó

2016. máj. 30. 21:53
 6/16 anonim ***** válasza:
ha közé sorolta az orált,alap hogy elvárja.ha nem vagy felkészülve ne is akard ezt a kapcsit.
2016. máj. 30. 21:55
 7/16 anonim ***** válasza:
igen, elvárnánk
2016. máj. 30. 22:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára elvárja, ettől függetlenül te egy szabad ember vagy, ne tégy olyant amit nem akarsz. Előfordulhat, hogy ezek után a kapcsolat megszakad, viszont 18 éves lányként annyi férfit találhatsz szexkapcsolatra, amennyit nem szégyellsz.
2016. máj. 30. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
nemcsak ebben a helyzetben,mindenkor.
2016. máj. 30. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Gondolom nem is találkoztatok még személyesen.S már első alkalomnál már hanyat is dobod magad?

Na mindegy.

Tudod az életben,a valóságban minden más!!

2016. máj. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!