Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gz4321 kérdése:
Lányok van köztetek olyan, aki kiváltképp szeret szopni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 16:48
2/13 anonim válasza:
Követelem, minden alkalommal. Imádom.
3/13 anonim válasza:
Ne írjatok privátot. Senkit se szopok le csak úgy. Ilyen üzenetekre meg főleg nem válaszolok.
5/13 anonim válasza:
Rögtön meg is találtak #1-es ? :D
Kíváncsi lennék mi zajlik az olyannak a fejében, aki azt gondolja ír egy üzenetet és máris nyert ügye van a nőnél.
A tartalmi részt meg el tudom képzelni mennyire egyszerű és alpári.
6/13 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek, de nem kérek privátokat.
7/13 anonim válasza:
Én imádok, ez nélkül nincs szex. Sőt sűrűn lepem mega barátom egy két extrém helyen. Lépcsóház, vagy munkahelyén.. Imádom :3
-ne privátoljatok!!!
9/13 anonim válasza:
Aki szereti, rajtam gyakorolhat :-)
F/41
10/13 anonim válasza:
Imádom, nagyon felizgat, de a barátom nem szereti ha szopják :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!