Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen helyzetben mentek el nagyon hamar egy nővel?
Voltam egy pasival aki nagyon de nagyon tetszik már régóta és végre ide jutottunk. Fura dolog történt, csak hozzáért a puncimhoz a micsodájával viszont nem hatolt be hanem abbahagyta az egészet. Utána amikor leszoptam mert azt hittem azzal segítek, csak kényeztetni szerettem volna akkor 1-2 perc alatt elment. Az egyik barátom (akivel minden ilyet megbeszélünk) azt mondta azért mert nagyon izgult, nagyon tetszettem neki és nem merte berakni mert azonnal elélvezett volna ha egy szopásnál is ilyen hamar elsült.
Utána egyébként nem nagyon akart velem kommunikálni majd ott is hagyott és azóta nem beszéltünk.
Engem nagyon nyomaszt a dolog, remélem nem csináltam semmit rosszul mert nagyon tetszik a pasi de nem értem miért nem szeretkezett velem végül rendesen. Várnom kellett volna és nem leszopni azonnal vagy mit rontottam el? :/
Hogy érted hogy ott hagyott felállt és elment?
Egyébként ha nem vagytok kapcsolatban akkor vagy izgult és tetszettél neki és hamar elment vagy ő elment aztán addig tartott az egész
De így olvasva szerintem hagyd a fenébe
Lehet, hogy ő egy szolíd, rendes pasi. Valszeg csalódott de nem azért mert rosszul szoptál, hanem mert nem gondolta, hogy egy ilyen szopós ribi vagy aki mindenkit azonnal lecummant.
Kellemetlen...
21/L
Nagy valószínűséggel arról van szó,amit érzel..hogy nagyon kívánt és bántotta a dolog! Ezzel még nincs is baj... de attól még ő is "gondoskodhatott" volna rólad...Attól függetlenül, hogy nagyon hamar elélvezett, még lehetett volna figyelmes. Ha te is számítasz neki.
Minden képen beszélned kell vele erről. Nem letámadóan, csak ha esetleg az alkalom hozza.
Ha nagyon tetszik és régóta vártál rá, akkor sok sikert! Lehet, hogy ő is így érez és ezért alakult így...
Valószínűleg helytálló az ismerősöd feltételezése, azért nem hatolt be mert nagyon kívánt és 1 húzástól elsült volna.
Nem csináltál semmit rosszul! A pasi feltehetően azért nem keres mert tudatalatti szégyenérzet gyötri. Nyugtasd meg, domorítsd ki, hogy jó pasi és kívánod, jól nyal/ujjaz/csókol stb. ne emlékeztesd a fiaskójára. Ha próbálod a pozitív oldaláról megközelíteni akkor lehet "megnyugszik" és legközelebb jobban teljesít. Egészségetekre és ne felejtsetek el védekezni!
nem rontottál el semmit, neki van a problémája azzal, hogy túl hamar elsül és ahelyett, hogy megoldaná egy második menettel vagy felkészüléssel vagy mással, inkább elfut, nehogy szembe kelljen néznie a problémával.
te nem tettél semmi rosszat, ő nem képes az indulatait kordában tartani
Szerintem meg érdekes megközelítés.. Orálnál 1-2 perc ennyire rövidnek számítana? ÉS ebből következtetni még nem lehet. 7 éve vagyok kapcsolatban, orálnál sosem tartott ennél tovább a páromnak, hogy elmenjen... Ettől függetlenül a szex nem 1-2 perces aktus szokott lenni. ;)
Szóval ez hüleség, erős a gyanúm, hogy
1.béna a pasi és hamar elsül talán alapból is.
2. HA lenne némi szexuális kutlúrája, és VALÓBAN azért lett volna gyors és stb. mert annyira tetszel, akkor miután kielégült, nem sokkal később készen várta volna a menetet. (Nálunk is megesett ez néha, és fél órán belül meg volt a szex is, szóval ennyit erről.)
Ez a pasi szimplán bal.fax, látszik a hozzáállásán( és nem, nem a gyors elsülésre gondolok, mert előfordulhat, de itt most nem a tetszés miatt lesz ez 90%, mert akkor ráizgult volna még utána is), meg hogy azóta feléd sem nézett, mert gáz neki. Ha nem így lenne, egyrészt már ott lett volna valami próbálkozás utána, nem ott hagy.
Nehogy már még te keresd őt... Semmit nem veszítesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!