Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánybúcsúra kaptam egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsúra kaptam egy férfi erényövet ajándékba. Kipróbáljuk a párommal vagy rejtsem el a szekrény mélyére?

Figyelt kérdés
egy ilyen kis fém ketrec, lakattal meg minden... páromnak még nem mondtam, nem tudom mit szól majd hozzá. van értelme kipróbálni v hülyeség? nem fájdalmas a viselése?
2019. aug. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
mondjuk az egyetlen dolog ami idegesít, az pont ez miatt a "egyszer lent egyszer fent" miatt van. mert van h önként felveszi v nem szól semmit ha hordania kell még egy pár napig, máskor meg halálra nyaggat hogy vegyem le róla. szenved, próbál manipulálni, az agyamra próbál menni vele... eddig az volt, h (mivel utálom ha könyörög) rögtön leveszem róla, de akkor meg megkapom hogy túl engedékeny vagyok. meg végülis tényleg, így az egésznek a lényege vész el. akik tapasztaltabbak ebben a témában: hogy lehetne hogy ne nyaggasson ezzel annyit?
2020. márc. 2. 19:31
 32/56 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem csak beleéli magát a szerepbe. Tudod, hogy most kényszerből van rajta az a cuccos, és csak te szabadíthatod ki, de hiába könyörög, nem teszed meg :D

Mint a BDSM-ben: direkt azért vannak fura pánikszavak (Ananász/pingvin/Obama stb.) hogy nyugodtan lehessen könyörögni, tiltakozni.

Engem kifejezetten izgat ez, mindegy hogy én könyörgöm éppen vagy a párom :D

2020. márc. 2. 19:35
 33/56 anonim ***** válasza:

Korábban volt itt a könyörgés ellen olyan javaslat, hogy minden könyörgés automatikusan egy nappal hosszabb bezártságot jelentsen.

És sikerült leszoktatni! :)

2020. márc. 2. 20:50
 34/56 A kérdező kommentje:

#33: köszi az ötletet, én is olvastam máshol is, most kipróbáljuk, kiváncsian várom az eredményt... a hét elején le is ültünk beszélgetni a témáról, hogy alapból tetszik ez a dolog de nagyon zavar h folyton nyaggat, meg önzőnek titulál. amúgy megértette a dolgot, sőt őt is zavarja h így viselkedik. megbeszéltük h ha könyörög, nem hagy aludni emiatt stb akkor rögtön plussz egy nappal később veszem le, és ebbe ő is beleegyezett, amúgy.

ennek ellenére pénteken már megint szenvedett rajta, szóval megmondtam h ennek következménye lesz mostmár. alapból ma lekerülne róla de így nem fog csak holnap. kiváncsi vagyok a reakciójára. mert azt gondolja h úgyse leszek ilyen "szigorú" vele....

2020. márc. 8. 16:04
 35/56 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen vajszívű. Kötözd ki az ágyhoz, izgasd fel rendesen, juttasd orgazmus közeli állapotba és tedd vissza rá az erényövet, anélkül, hogy elélvezett volna.
2020. márc. 8. 16:16
 36/56 A kérdező kommentje:
jó ötlet kipróbáljuk :)
2020. márc. 8. 17:21
 37/56 anonim ***** válasza:
Vagy akár izgathatod análisan is, pl a prosztatáját úgy, hogy rajta van az erényöve. :) Ha közel a csúcshoz, szépen abbahagyod. :)
2020. márc. 8. 19:17
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Legyen valami korona-mentes hír is! :)

Mi a helyzet nálatok?

2020. márc. 23. 01:05
 39/56 A kérdező kommentje:

#38: ha már koronavírus. az első pár napban annyira lefoglalt minket a rengeteg rossz hír, facebook, ismerősök (férjem testvére épp az utolsó pillanatban jött haza Angliából) hogy egyszerűen elfelejtettem levenni róla pedig megbeszéltük melyik nap fogom levenni.. de az a legjobb h ő is elfelejtette! csak másnap jutott eszünkbe, úgyhogy nevettünk rajta.

mondtam neki h örülök h ennyire megszokta mostmár... ez azt jelenti hogy tovább is rajta maradhat (ennek nem örült mondjuk)

de ez egyelőre nem így lett mert igazából mostanában egész gyakran veszem le róla, sokat szexelünk

mindenesetre jó kis játék és örülök h kipróbáltuk mert nagyon feldobja a hétköznapokat főleg ilyen időszakban. másrészt azért vannak bizonyos előnyei.. mivel mindketten otthon vagyunk, alapból biztos nekem kéne főznöm, mosni stb. és őt meg állandóan cs . szegetni h csináljon meg valamit. így viszont, ő főz mos takarít, arany életem van :P

2020. márc. 31. 18:19
 40/56 anonim ***** válasza:
49%
Mégis ezt minek emeled ki?????
2020. márc. 31. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!