Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ebben a melegben nem izzad a puncitok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2019. aug. 12. 11:17
1/13 anonim válasza:
Ha neked izzad a farkad, akkor a csajoknak is izzad a puncija.. Ilyen egyszerű
2/13 anonim válasza:
Nem,a lanyoknak nem izzad,ok nem is pukiznak,mindig tokeletes a hajuk.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem izzad a farkam
2019. aug. 12. 11:21
8/13 anonim válasza:
Hát ha neked nem izzad a farkad, akkor nekünk sem izzad a puncink.
9/13 anonim válasza:
De szokott
De van nálam nedves törlő minden mosdó használatkor használom és napközben ha van egy kis idő többször még mosom magam alulról intim gélt használva így komfortos vagyok mindig
10/13 anonim válasza:
Mindenhol izzad az ember kánikulában, ahol verejtékmirigyei vannak. Az pedig gyakorlatilag a teljes testfelületen megtalálható.
Igényes ember zuhanyozni is szokott, urambocsá' még dezodort is használ ott ahol legjobban izzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!