Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánybúcsúra kaptam egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsúra kaptam egy férfi erényövet ajándékba. Kipróbáljuk a párommal vagy rejtsem el a szekrény mélyére?

Figyelt kérdés
egy ilyen kis fém ketrec, lakattal meg minden... páromnak még nem mondtam, nem tudom mit szól majd hozzá. van értelme kipróbálni v hülyeség? nem fájdalmas a viselése?
2019. aug. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Ettől ne félj. Nem fáj a viselése. Ettől függetlenül tisztálkodáshoz le kell venni. Max. annyiból kellemetlen, hogy rákényszerít az ülve pisilésre.
2019. aug. 13. 00:07
 12/56 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy poénból adták, de az, hogy téged érdekel a dolog.
2019. aug. 14. 16:25
 13/56 A kérdező kommentje:

tegnap kipróbáltuk. jópofa dolog... amúgy tényleg működik. meg nem is fájt neki. mondjuk 1 óra után levettem, nem akartam kínozni szegényt :)

majd még lehet kipróbáljuk. most a fiók mélyén van.. nem mondta h soha többet, de azért nem is volt olyan nagyon oda érte.. főleg h totál ledöbbent amikor mondtam h nem próbálja-e fel :D

először röhögött rajta nagyon, azt hitte ő is full poén az egész, aztán ráfagyott az arcára a mosoly... de kis nyaggatásra csak felvette úgyh utána tudtam húzni az agyát elég rendesen :)

2019. aug. 14. 20:13
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
ha sokáig rajta hagyod (persze nem egyből, hanem lassan növelgetve a rabsága időtartamát), mindent meg fog tenni, hogy a kedvedben járjon...
2019. aug. 15. 17:50
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap távlatából kérdezném mi lett a sorsa? Előkerült azóta, vagy tán volt rajta huzamosabb ideig is?
2019. szept. 16. 23:39
 16/56 A kérdező kommentje:

háromszor volt rajta azóta. először ugyanúgy pár órára, aztán egyszer hétvégén délutánra, legutóbb egész éjszaka rajta maradt. mondjuk az vicces volt mert nem volt tervbe véve. úgy volt h pár órát lesz rajta megint, úgyhogy csinált nekem forró fürdőt, utána megmasszírozott.. amitől ahelyett h beindultam volna teljesen bealudtam. nem nyaggatott h vegyem le róla, bár nem nagyon tudott aludni tőle rendesen. reggel már fullos reggelit főzött, vett gyümölcsöt, virágot csak vegyem le róla végre. elég jó volt utána a szex :)

persze azóta utánanéztünk kicsit. a legtöbb ember folyamatosan hordja és csak heti 1-szer veszi le. ez nekünk elképzelhetetlen. de kipróbálnánk (legalábbis én, de sztem lassan már ő is) hogy kicsit tovább rajta marad, 2-3 napra mondjuk. vagy hétvégére. csak hát így hogy nem tud tőle aludni, nem a legjobb, úgyh nem akarom erőltetni.

2019. szept. 17. 14:28
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Megszokás kérdése. Egyébként fürdés idejére mindenképp vedd le, hogy meg tudd mosni neki (addig is a kezét összebilincselheted). Rendszeres tisztálkodás esetén akár hetekig is rajta maradhat.
2019. szept. 17. 16:39
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Van az a hét, amikor "veszteség nélkül" ki tudod próbálni a folyamatos viseltetést...
2019. szept. 18. 17:24
 19/56 anonim ***** válasza:
Történt valami előrelépés az elmúlt egy hónapban?
2019. okt. 13. 13:39
 20/56 A kérdező kommentje:

igen! előkerül egyre gyakrabban. magától felveszi :)

van amúgy előrelépés, 3 napig kibírta benne, igazi rekord...

nagyon fáradt volt egyik nap, felvette de aztán konkrétan bealudt mire kijöttem a fürdőből.. másnap ódákat zengett h milyen jól kialudta magát, és h egész könnyen megszokta.. mondom akkor ezt kár volt mondanod, mert ha ilyen jól bírod rajtad marad még 1 napot :PPP

na a 2. éjszaka már nyűglődött de másnap reggel nem vettem le róla, mivel hétvége volt, és kihasználtam h egész nap kényeztetés jár ilyenkor... egész jó, én már kezdem megszokni a helyzetet :D

igazából most annyira zavarja h nem tud benne aludni, pedig kipróbálná (ő! pedig nem is erőltettem a dolgot) milyen ha egy hétig rajta van. h utánanézett neten és fog rendelni egy kisebb fajtát. elvileg minél kisebb annál kényelmesebb (mondjuk ez eszembe se jutott volna)

2019. okt. 24. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!