Melyik ez a férfi parfüm? Füstös elsō illat, majd erōs fás illat, mintha szekrény zuhanna. Kb. négy-hat órával a használat után is erōs illat az említett jegyekkel.
Figyelt kérdés
Az ára sok lehet, nem mindennapi illat, nagyon erōsen férfias, az elsō érzésre már. Minden segítséget köszönök, különösen, ha fellelési, ne adj isten tesztelési lehetōséget is említenek.2018. ápr. 8. 18:18
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a választ! Én is Tom Ford-ra jutottam, de ez a pontosítás kellett!
A Másik választ a forrásra is nagyon köszönöm!
2018. ápr. 10. 18:49
5/9 anonim válasza:
Tom Ford - Oud Wood inkább szerintem
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Nálam meg a Tom Ford Extreme is esélyes.
2018. ápr. 24. 07:02
7/9 anonim válasza:
Majd mindenképp írd meg, ha meglett :)
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam a Mammutban, nagyon kedvesek es segítōkészek, de úgy látszik, rosszul idōzítettem ezzel az enyhe megfázással, mert nem éreztem azt az átütō, nagyon erōs és eredeti illatot. Most várom, hogy alkalmassá váljak a tesztre...
2018. ápr. 29. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!