100%-os teafa illóolajat hogyan kell arcbőrön használni? Kell hígítani vízzel?
Figyelt kérdés
Ma vettem és nem tudom h kenhetem-e töményen a bőrömre.Korábban használtam már teafaolajat, de nem 100%-osat (az csak 73%-os volt) szóval most tanácstalan vagyok.
14/L
2018. jan. 12. 19:49
1/6 anonim válasza:
Vagy csepegtess belőle az arctonikod flakonjába, és akkor azzal keverve használd, vagy fültisztító pálcikát márts bele a teafa olajba, és azt csak és kizárólag a problémás bőrfelületre tedd, közvetlenül a pattanásra.
2/6 anonim válasza:
Én fültisztítóra vagy vattára csepegtetem és úgy a csúnyább pattanásokra kenem, majd 10-15 perccel később bekenem arckrémmel. Amikor elkezdtem használni gyakran kentem vele az arcom és nem krémeztem így kiszáradt a bőröm és hámlott, sebes lett ahol töményen használtam és jobban megmaradt a pattanás után a heg.
Ha az egész arcomra használom tonikhoz vagy arckrémhez rakok nagyon keveset csak belőle. Vízzel nem igazán keveredik.
3/6 Metionin válasza:
Töményen nagyon szárít, úgy max a pattanásra kend. Az egész arcodra hígítsd vízzel.
5/6 anonim válasza:
Én töményem használom az egész arcomra. Kezembe pár csepp, és szétkenem. Nekem nem okoz gondot. De nyilván börtipustol függ. Ha neked nagyon érzékeny a böröd, lehet, h kisebesiti.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Vízzel nem nagyon tudod hígítani, max hidratálóba kevered vagy valami arcolajba, én is úgy szoktam, egyébként rohadt tömény. Vagy pedig töményen célirányosan csak a pattanásokra viszed fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!