Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kollagén olajat vettem! (10ml...

Kollagén olajat vettem! (10ml Humanity Áruház Kft. ) Hogyan használjam?

Figyelt kérdés

Mielőtt írsz, azt tudnod kell, hogy ez esszencia és rá van írva, hogy alapanyag kozmetikum.Növényi.

mondjátok el nekem, hogyan kellene ezt használni. Köszönöm 25/L

2018. ápr. 5. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj de minek vetted ha nem tudod mit kezdj vele? :)
2018. ápr. 5. 09:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Hogy kiderítsem. :) :)

Mert egyébként kollagént potolnék valahogy, de ha a bőrömre kenem ezt az olajat, hát ragad és nem szívja be a bőröm. Na tudsz tanácsot adni aminek haszna van, vagy csak nagy a szád? :)

2018. ápr. 5. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Kollagén külsőleg alig jut be a szervezetbe. A krémek jelentés része is csak parasztvakítás. Belsőleg kell pótolni, magas kollagéntartalmú ételekkel, vagy táplálékkiegészítők formájában. (Ezek mind állati eredetűek lesznek, ne higgy azoknak akik azt mondják, hogy növényekben is megtalálható, mert az nem igaz, legfeljebb csak elősegítik a szervezet kollagén termelését - ami annyit ér mint halottnak a csók.)
2021. aug. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!