Hogy hasznaljam a kokuszolajat? Sokat olvastam hogy segit a hajnak, es mivel tonkre van gondoltam kiprobalom rosszabb mar csak nem lesz. Megvettem de fogalmam sincs hogy hasznaljam help
Én hajmosás előtti pakolásként szoktam használni. Felmelegítem, és felviszem a hajam teljes hosszára (a tövekre is lehet, de akkor értelemszerűen macerásabb lemosni, ezért én nem szoktam), felkötöm a hajamat a fejem tetejére, és jó pár órát így hagyom, aztán pedig hajat mosok.
Nagyon szép fényes és selymes lesz a haj tőle, de azt tudnod kell, hogy a már tönkrement töredezett részeket nem fogja széppé varázsolni, erre egy csodaszer sem képes. De ha egészséges a hajad, akkor meg lehet vele előzni, hogy száraz és spőd legyen, használd hetente legalább 1x.
Ja és ami fontos, hogy ne finomított, étkezési célra használatos kókuszolajat használj, hanem szűzet (onnan a legegyszerűbb megállapítani, hogy annak kókusz illata van).
Simán felkened, hagyod egy kicsit, majd hajat mosol.
Csodát ne várj tőle, az eltöredezett részeket inkább vágasd le.
És mindenképp szűzet használj, ami sokkal kisebb kiszerelésben kapható és tényleg kókusz illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!