Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúra kaptam egy férfi erényövet ajándékba. Kipróbáljuk a párommal vagy rejtsem el a szekrény mélyére?
Basszus, most mész hozzá :D
Csak van annyi bizalom, hogy fel tudd hozni.
"Nézd csak, Drágám, ezt kaptuk a csajoktól. Benne lennél?"
Vagy nem ismered annyira, hogy ezt ne tőlünk kell megkérdezni.
Az én párom már kapásból feltenné.
Valaki viszont nem.
Beszéljétek meg.
Ja, kivéve ha utána örökre rajtamarad, a nő éppen összevesz vele, a kulcsot bedobja a sósavba és utána marad rajta mindörökké.
Én nem kockáztatnék.
Látom, a nőgyűlölet nagyon megy.
Nagyon függ attól, hogy milyen a szerelmed hozzáállása. Ha nyitott személyiség, egészen különleges kis dolgokat kihozhattok vele. Például kikísérletezhetitek vele a prosztataorgazmust, és az erényöv pedig segítene abban, hogy a farkát még véletlenül se érhesse inger.
köszi a válaszokat. elsősorban azok véleménye érdekelne akik hordtak már vagy hordanak ilyet. hogy mi benne a jó? mert számomra csak egy vicces ajándék. de sok helyen olvastam h nagyon jó dolog.
a páromat meg köszönöm szépen ismerem jól. természetesen jól ismerjük egymást ahhoz h felhozzam. kérdés inkább az lenne h van e értelme ennek a ketrecnek, kipróbálni vagy ez csak ilyen vicces hülyeség amit a valóságban nem lehet kibírni 5 percig se. mert olvastam ilyeneket is. azt meg nem akarom h fájjon neki v ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!