Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a kamu képekkel?
Amikor pld szexchat vagy akár egy sima képcserére jut a dolog, esetek 80% kamu képeket küldenek, de az nem jut eszükbe hogy a google kepkereso elég sok mindenre jó, ha pedig mondod hogy ez kamu bevannak sértődve. Vagy csak ennyire hülyék akik ezt csinálják?
Lányok ti is kaptok kamu képeket fordítva?
Vagy esetleg tényleg lányok küldenek kamu képeket, miért?
20/f
#29: nem feltétlenül. Én pl. nem használok külön pasizós email címeket. Ha valakinek megadom, akkor azt adom meg, amit a mindennapokban használok.
A Viber meg telefonszámot használ, ergo ott is azt adom meg, amit a mindennapokban használok.
Munkaidőben nem szeretem, ha zavarnak. Plusz férjem van, tehát az se mindegy, ki mikor hív. Úgyhogy ez nálam ugyanúgy bizalmi kérdés, mint egy fotó.
Ha ezt valaki nem tudja megérteni, azt nagyon sajnálom. Az levelezgessen csak a kamu profilokról, kamu emaileket megadó pasikkal!
Nekem sincs pasizós emailem, de ha valakiben még nem bíznék annyira hogy megadjak ilyeneket, akkor fél percbe telne regisztrálni.
Amúgy meg ha férjem lenne, eleve nem is pasiznék.
#34: persze, olvastam. De basszus...
Aki még azt hiszi el, hogy nő vagyok... És erre bizonyítékot akar, az meg milyen már? Azzal lehet tényleg jobb is, ha elfelejtjük egymást.
Mi lesz a következő? Bizonyítsák be, hogy nem hanggenerátorral dobtam össze?
És ha egy csajnak erősebb hangja van, amit a felvevő még torzít is? Egy pasinak még vékonyabb...?
Vissza az oviba, komolyan... 😂
Hát ez az, de látod hogy már egy ilyen alapvető dologban is kételkednek, mint az ember neme...
Tiszta paranoiás az összes.
#37: akkor én ilyen alapon meg mindenkitől kérjék centi mellett készült fotót?
Nem, nem farokképre gondoltam. Csak pl. volt már, hogy a 185 centisnek mondott pasiról kiderült, hogy alacsonyabb nálam, és majdnem elfújja egy kisebb szél...
(Jut eszembe, akkor mérlegen készült fotót is kell kérnem... 🤔 )
Lehet, de hidd el, az nekem ugyanannyira sokkoló :D.
De igazad van, hangfájlt kérni, meg adott pózban készült képet kicsit sem túlzás...
De legalább értem, a múltkor miért hagyott faképnél valaki, akinek nem adtam privát elérhetőséget más platformra. Gondolom, szentül meg volt róla győződve, hogy pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!