Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél a kérdrző "18/L" adja meg az életkorát,nemét,ezért is biztosan kamu.

De sokan miért nem gondolnak bele,h esetleg még nincs 18 éves,azért ezt a legegyszerűbb odaírni,kitalálni?

2019. aug. 7. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Rossz próbálkozás 18L
2019. aug. 7. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi értelme, én mindig őszintén odaírom 18/L
2019. aug. 7. 13:03
 3/10 subrette ***** válasza:
88%
Ha még nincs 18, nem ír semmit. A kérdésből úgyis kiderül, hogy fiatal lány. Mindegy, hogy pont mennyi — vagy nagyon nem mindegy, hogy 13 vagy 17, de ez az oldal ilyen... Legálisan szexelhet, csak nem kérdezhet róla. Fura, nem?
2019. aug. 7. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

És mi van akkor ha nem ír kort? Sokan nem írnak 🤷🏼‍♂️

És akkor legalább nem kamuzik

2019. aug. 7. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Subrette,egy dologban nem ertek veled egyet,a tobbi igaz.Van olyan lany itt a GYK-n,akivel naponta beszélgetek,és nincs 18,viszont minden válaszánál 18/L-nak irja magat,szoval van aki nem kamuzik,ritka persze.
2019. aug. 7. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Mert ez a berögzült szexuálisan, a 18 éves. Hogy az a legfiatalabb legjobb akivel szexelni lehet.

Mert pl sokan nem tudják hogy 14 êves kortól legális és normális lány 20-25 lesz mire valamilyen szexuális kulturát , a saját testêt teljesen megismeri.

2019. aug. 7. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszi hogy....., pedig nem 46/ f.
2019. aug. 7. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb ismétlődő, pénisz méret, szűz vagyok e, fétis, miért nincs nőm, ezeket fix beteg emberek írják ki folyamatosan. Erre jönnek rá az új és trollkodni próbáló emberek , akik 18L hazudnak.
2019. aug. 7. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom eddig akikkel itt beszélgettem és fiatal lánynak (18-24) írták ki magukat az mind az volt.

Egy fb profil és egy gyors szelfi könnyen adhat bizonyítékot hogy az ír-e neked akinek mondja magát. (egy septiben ellőtt képet könnyű felismerni)

De volt akivel találkoztam is és nem vittek el a rendőrök, nem volt köztük öregasszony és a veséim is megvannak még.

Egy kis általános emberismeret és netkultúra tanulás jót fog tenni és nem lesz az embernek ilyen paranoiája.

2019. aug. 7. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én 60 éves öreg csóka létemre nem szoktam odaírni. :-))

Egyébként is minden kérdésnél/válasznál ott virít a nevem.

2019. aug. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!