Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
Sok kérdésnél a kérdrző "18/L" adja meg az életkorát,nemét,ezért is biztosan kamu.
De sokan miért nem gondolnak bele,h esetleg még nincs 18 éves,azért ezt a legegyszerűbb odaírni,kitalálni?
És mi van akkor ha nem ír kort? Sokan nem írnak 🤷🏼♂️
És akkor legalább nem kamuzik
Mert ez a berögzült szexuálisan, a 18 éves. Hogy az a legfiatalabb legjobb akivel szexelni lehet.
Mert pl sokan nem tudják hogy 14 êves kortól legális és normális lány 20-25 lesz mire valamilyen szexuális kulturát , a saját testêt teljesen megismeri.
Hát nem tudom eddig akikkel itt beszélgettem és fiatal lánynak (18-24) írták ki magukat az mind az volt.
Egy fb profil és egy gyors szelfi könnyen adhat bizonyítékot hogy az ír-e neked akinek mondja magát. (egy septiben ellőtt képet könnyű felismerni)
De volt akivel találkoztam is és nem vittek el a rendőrök, nem volt köztük öregasszony és a veséim is megvannak még.
Egy kis általános emberismeret és netkultúra tanulás jót fog tenni és nem lesz az embernek ilyen paranoiája.
Nos, én 60 éves öreg csóka létemre nem szoktam odaírni. :-))
Egyébként is minden kérdésnél/válasznál ott virít a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!