Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnak a kamu képekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a kamu képekkel?

Figyelt kérdés

Amikor pld szexchat vagy akár egy sima képcserére jut a dolog, esetek 80% kamu képeket küldenek, de az nem jut eszükbe hogy a google kepkereso elég sok mindenre jó, ha pedig mondod hogy ez kamu bevannak sértődve. Vagy csak ennyire hülyék akik ezt csinálják?

Lányok ti is kaptok kamu képeket fordítva?

Vagy esetleg tényleg lányok küldenek kamu képeket, miért?

20/f

2019. aug. 12. 15:18
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom felfogni hogy ha valaki fél ettől miért csinalja? Amúgy meg ember legyen a talpan aki egy punci/mellből megmondja ki az.
2019. aug. 12. 15:29
 12/40 A kérdező kommentje:
Hellmano remélem több ilyen emberrel találkozok majd, mert kicsit unalmas ez már, nem csak a képről szól szerintem hanem ha beszélgettek és elvagytok feldobni kicsit a dolgot, teljesen jó, viszont ezek a kamu képek meg tönkre teszik ezeket..
2019. aug. 12. 15:30
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Jawa, hogy intim képről van szó. Na azt meg pláne nem kap tőlem senki, de kamu képet se küldök helyette, hanem megmondom, hogy nincs, és kész!

Ezeket a kamuzásokat sosem értettem.

2019. aug. 12. 15:31
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondom kérj adott pózt tőle, amit nem tud leszedni netről ennyi a titok, ha nem bízol valakiben.
2019. aug. 12. 15:31
 15/40 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk én itt gyk-n max 5-6 embernek küldtem képet, pedig már vagy 2 éve fel vagyok regisztrálva. Kb 10 perc beszélgetésből leszűröm hogy ki érdekel annyira hogy tovább dumáljak vele. De van hogy a pasi küld hamarabb képet, nem jön be, ezt megmondom neki, és így én nem küldök képet,mert minek ha nekem nem jön be. Akkor úgysem lesz tali/szex, szóval nem futok felesleges köröket.

#6 voltam

2019. aug. 12. 15:32
 16/40 anonim ***** válasza:
84%
Talán azért, mert a nők nem akarnak képet cserélni, főleg nem néhány üzenetváltás után, de ti belehajszoljátok őket azonnal. Félnek hogy akkor nem beszéltek velük többé, és ezért vészmegoldáshoz folyamodnak, mert még nem készek hogy felfedjék magukat (kb minden nő önbizalomhiányos) aztán szépen belecsúsznak a hazugságspirálba.
2019. aug. 12. 15:32
 17/40 A kérdező kommentje:
Egy dolog kár hogy olyan nem ír ide aki ezt csinálja és válaszolná meg a nagy kérdést hogy "miért". Köszönöm a normális válaszokat de úgy látszik ez örök rejtély marad.
2019. aug. 12. 15:33
 18/40 A kérdező kommentje:

Majd lehet ez lesz hellmano köszi :)

#16 általában pár órát beszélek az emberekkel volt hosszabb idő is, de mivel szeretném tudni valóban az e akivel beszélek szerintem ez egyértelmű, és itt szokott jönni a buktató.

2019. aug. 12. 15:35
 19/40 anonim ***** válasza:

De ez az, hogy a nők többsége először szeretné ha megismernétek egymást. Még izgi is, hogy nincs más eszköz, csak a kommunikáció.

Nem ez a legfontosabb hogy hogy érzed magad egy emberrel? A többi már csak hab a tortán. Ha nem passzol a személyiségetek, akkor nézhet ki a másik akárhogy...

Én vállalom hogy régen kamuztam, de már nem.

2019. aug. 12. 15:38
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy csinálom mint hellmano. F.
2019. aug. 12. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!