Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a kamu képekkel?
Amikor pld szexchat vagy akár egy sima képcserére jut a dolog, esetek 80% kamu képeket küldenek, de az nem jut eszükbe hogy a google kepkereso elég sok mindenre jó, ha pedig mondod hogy ez kamu bevannak sértődve. Vagy csak ennyire hülyék akik ezt csinálják?
Lányok ti is kaptok kamu képeket fordítva?
Vagy esetleg tényleg lányok küldenek kamu képeket, miért?
20/f
Én nem szoktam kamu képeket küldeni. Nem látom értelmét. Ha valaki nem érdekel, akkor egyszerűen nem küldök neki képet, vagy közlöm vele hogy nem akarok ismerkedni/beszélgetni vele. Ha érdekel, akkor pedig értelemszerűen magamról küldök képet.
20/L
Én ha valakinek képet küldök, az valódit kap.
Viszont az meg már, hogy kinek mutatok képet magamról, kőkeményen bizalmi kérdés.
Volt, aki azért gondolt kamusnak, mert pár óra után nem kapott képet, meg privát elérhetőséget.
Valamit valamiért...
Azt akarja, hogy felizgassák.
Ha nem küld képet, a pasit nem motiválja, akkor nincs mókázás.
Ha rájön a kamu képre, akkor sincs mókázás.
Ha kifog egy madarat, aki beveszi a kamu képet, akkor meg van mókázás.
Nem mind ratyi, aki kamu képekkel szexchatel, csomó lány gondolja azt, hogy tuti romba dől az élete, mert felkerül a netre két kép a puncijáról. (Mert arról tuti felismerné a fél ország)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!