Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnak a kamu képekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a kamu képekkel?

Figyelt kérdés

Amikor pld szexchat vagy akár egy sima képcserére jut a dolog, esetek 80% kamu képeket küldenek, de az nem jut eszükbe hogy a google kepkereso elég sok mindenre jó, ha pedig mondod hogy ez kamu bevannak sértődve. Vagy csak ennyire hülyék akik ezt csinálják?

Lányok ti is kaptok kamu képeket fordítva?

Vagy esetleg tényleg lányok küldenek kamu képeket, miért?

20/f

2019. aug. 12. 15:18
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságbol mennyi lány/nő van itt aki fel is vállalja, és nem küld kamu képeket ha odáig jutnak?
2019. aug. 12. 15:19
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem ennek egyszerű magyarázata az, hogy szeretnének egy jóképű pasival beszélni vagy egy bomba csajjal és úgy gondolják ez egy lehetséges megoldás.
2019. aug. 12. 15:20
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pasi küldenek kamu képeket, és még fel is izgulnak szexuálisan arra, hogy csapod nekik virtuálisan a szelet, amíg azt hiszed, hogy nő van a másik oldalon.
2019. aug. 12. 15:21
 4/40 A kérdező kommentje:
Hát csak akinek van egy csöppnyi esze az rakeres a kepkereson, elég egyszerűen kiderul utána mit várnak?
2019. aug. 12. 15:22
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve azért kaptam itt rengeteg nem kamu képet. Mostanság nem tudom mi a helyzet.
2019. aug. 12. 15:22
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam kamu képeket küldeni. Nem látom értelmét. Ha valaki nem érdekel, akkor egyszerűen nem küldök neki képet, vagy közlöm vele hogy nem akarok ismerkedni/beszélgetni vele. Ha érdekel, akkor pedig értelemszerűen magamról küldök képet.

20/L

2019. aug. 12. 15:23
 7/40 A kérdező kommentje:
#6 ez elég ritka eset ahogy én észrevettem, általában elbeszelgetunk meg minden majd amikor jon ez a rész jön a kamu kép 66talalattal
2019. aug. 12. 15:24
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Én ha valakinek képet küldök, az valódit kap.

Viszont az meg már, hogy kinek mutatok képet magamról, kőkeményen bizalmi kérdés.

Volt, aki azért gondolt kamusnak, mert pár óra után nem kapott képet, meg privát elérhetőséget.

Valamit valamiért...

2019. aug. 12. 15:25
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kamu képeseket hamar ki tudod szűrni én, mindig kértem egy adott pózban lévő képet, ha nem küldött egyértelmű kamu, ha küldött és összehasonlítottad az előtte kapott képpel, akkor meg láthattad , hogy tuti nem kamu. Én is szoktam küldeni képet, de érdekes soha eszembe se jutott, hogy kamu képet küldjek. Ez mire jó amúgy?
2019. aug. 12. 15:26
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarja, hogy felizgassák.

Ha nem küld képet, a pasit nem motiválja, akkor nincs mókázás.

Ha rájön a kamu képre, akkor sincs mókázás.

Ha kifog egy madarat, aki beveszi a kamu képet, akkor meg van mókázás.

Nem mind ratyi, aki kamu képekkel szexchatel, csomó lány gondolja azt, hogy tuti romba dől az élete, mert felkerül a netre két kép a puncijáról. (Mert arról tuti felismerné a fél ország)

2019. aug. 12. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!