Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miert volt ennyire hihetetlen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert volt ennyire hihetetlen?

Figyelt kérdés

Tegnap volt szerencsem egy kis beszelgetest folytatni par egyetemi csoporttarsammal foleg lanyokkal ...

feljott temanak az ismerkedes, meg ideal tema, majd arrol kezdtek el beszelni foleg a lanyok, hogy mennyire fontos a segg meg a mell ma a fiuknak es h ilyen lanyokat keresnek a fiuk.

Hozza szoltam a dologhoz h en inkabb arcot tartom mindennel fontosabbnak...erre nem hittek el es tiszta hulyenek neztek 😂😂

Szoval ez miert ennyire hihetetlen es gaz?

21/f

2019. aug. 12. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is az arc a legfontosabb.
2019. aug. 12. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz vagy csak max nekik hihetetelen meg talán azért mert eddig olyanokhoz volt szerencséjük akikre ez nem volt igaz és az ebből levont tapasztalatokból élnek mint mindannyian.
2019. aug. 12. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Vártam, hogy mikor jön a folytatás, hogy ezen annyira meglepődtek, hogy egymás után felváltva szoptak, majd doggy pózban felsorakoztak és végigmentél rajtuk...de elmaradt ez a rész.
2019. aug. 12. 14:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Apad buszke lehet rad
2019. aug. 12. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért voltak ezen a véleményen, mert eddig ezt tapasztalták.

Logikus nem?

2019. aug. 12. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Én a lányok szemét szoktam először megnézni utána a pofijukat. :D

Pont most vagyok beleesve egy csajba. Nagy szemei vannak, kedves arca, látszik rajta, hogy határozott, nagyon okos és értelmes lány.

2019. aug. 12. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
15%

A nők azok sok mindent elhitetnek magukkal!

Ezek után ne csodálkozzék senki...

2019. aug. 12. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok. Azért jobban belegondolok igazuk is van valahol... ha csak szexpartnerek akarnak lenni teljesen megállja a helyét az állításuk.

Igen ha egy férfi csak d.gni akar akkor valóban segget és mellet nézi meg jobban.

2019. aug. 12. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8

És van olyan hogy a férfi nem csak dugni akar?

2019. aug. 12. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még nem ezt tapasztalták, hogy a seggen és a mellen kívül bármi fontos lenne a pasiknak. De nyilván a van egy kis eszük akkor rájönnek, hogy nem csak vicceltél :)
2019. aug. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!