Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert volt ennyire hihetetlen?
Tegnap volt szerencsem egy kis beszelgetest folytatni par egyetemi csoporttarsammal foleg lanyokkal ...
feljott temanak az ismerkedes, meg ideal tema, majd arrol kezdtek el beszelni foleg a lanyok, hogy mennyire fontos a segg meg a mell ma a fiuknak es h ilyen lanyokat keresnek a fiuk.
Hozza szoltam a dologhoz h en inkabb arcot tartom mindennel fontosabbnak...erre nem hittek el es tiszta hulyenek neztek 😂😂
Szoval ez miert ennyire hihetetlen es gaz?
21/f
Azért voltak ezen a véleményen, mert eddig ezt tapasztalták.
Logikus nem?
Én a lányok szemét szoktam először megnézni utána a pofijukat. :D
Pont most vagyok beleesve egy csajba. Nagy szemei vannak, kedves arca, látszik rajta, hogy határozott, nagyon okos és értelmes lány.
A nők azok sok mindent elhitetnek magukkal!
Ezek után ne csodálkozzék senki...
6-os vagyok. Azért jobban belegondolok igazuk is van valahol... ha csak szexpartnerek akarnak lenni teljesen megállja a helyét az állításuk.
Igen ha egy férfi csak d.gni akar akkor valóban segget és mellet nézi meg jobban.
8
És van olyan hogy a férfi nem csak dugni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!