Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az tényleg hihetetlen, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg hihetetlen, ha egy férfi elélvezés után pár perccel már "harcra kész"? 19/F

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasni, ha egy férfi korán elélvez az kb. a szex végét jelenti. Ennyire hihetetlen, hogy valaki elélvezés után pár perccel képes folytatni, mintha mi sem történt volna?
2018. márc. 30. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd ha 39 leszel te se fogod. Ilyen korban az lenne a csúnya, ha nem így lenne.
2018. márc. 30. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen normális. Később egyre több idő kell a regenerálódáshoz. Erre jó a műfarok. :D
2018. márc. 30. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy tanulmány szerint egy átlagos férfi körülbelül 40 perc múlva lesz "harcképes" állapotban. Belekezdeni akármikor lehet,az élvezés után is akár 1 másodpercel,de a következő élvezés már nem jön olyan hamar,pont emiatt,mert nem tud.
2018. márc. 30. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hihetetlen! Ennyi évesen én is így működtem! Ma már másképpen van. F.
2018. márc. 30. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem van, hogy le sem lankad, attól függ mennyire vagyok kanos.. stb.
2018. márc. 30. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
a barátom (24) is ilyen, úgyhogy elhiszem :D a sokadik menet után is rögtön "harcra kész", először én is ledöbbentem
2018. márc. 30. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 45.f vagyok és én is szinte azonnal képes vagyok folytatni. Volt egy csaj akivel reggel 8. tól du. 4. ig szeretkeztünk. 6-7 menet volt. fantasztikusan éreztük magunkat. Este már írt SMS-t hogy minél hamarább ismétlést kér.
2018. márc. 30. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szintén 40F és nekem is pár perc és megy is a második menet :) Egyénfüggő!
2018. márc. 30. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem meg se kell állnom.

28/f

2018. márc. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!